Klokkeren på Rånö (e-bog) af August S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
August Strindberg (forfatter)

Klokkeren på Rånö e-bog

DKK 52
(0)
Næsten halvdelen af bogen optages af fortællingen om den romantiske klokker på Rånö, Alrik Lundstedt: en musikalsk fiskersøn, som kommer på Akademiet i Stockholm og lærer at spille på Jakobskirkens store orgel, men må henleve sit liv i et fattigt klokker-embede på en af øerne i skærgården, hvor han drømmer fantastiske drømme om storhed og lykke. I de øvrige fortællinger tegner Strindberg billeder af livet hos præster, bønder, hustrumordere og andet af skærgårdens godtfolk. Denne udgave medt...
DKK 52
Undertitel Skærgårdsfortællinger
Forfattere August Strindberg (forfatter), Kim N. Jensen (redaktør), Viggo Adler (oversætter), Kim N. Jensen (oversætter)
Udgivet 19 september 2016
Længde 148 sider
Genrer Noveller, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779794924
Næsten halvdelen af bogen optages af fortællingen om den romantiske klokker på Rånö, Alrik Lundstedt: en musikalsk fiskersøn, som kommer på Akademiet i Stockholm og lærer at spille på Jakobskirkens store orgel, men må henleve sit liv i et fattigt klokker-embede på en af øerne i skærgården, hvor han drømmer fantastiske drømme om storhed og lykke. I de øvrige fortællinger tegner Strindberg billeder af livet hos præster, bønder, hustrumordere og andet af skærgårdens godtfolk. Denne udgave medtager fortællingen "Pigernes kærlighed", som var udeladt af både den svenske og danske udgave, da Strindbergs svenske forlægger Bonnier fandt den umoralsk.