Kollegavejledning med kritiske venner
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Per Lauvås (forfatter), Gunnar Handal (forfatter), Kirsten Hofgaard Lycke (forfatter)

Kollegavejledning med kritiske venner (Vejledning og profession) e-bog

DKK 254
(0)
Alle professionelle har gavn af at udvikle kompetencer i mødet med nye udfordringer, at etablere fællesskaber, at skabe nye perspektiver på gamle rutiner og arbejdsmønstre og kollegial støtte. Uanset om man er nyansat eller en erfaren medarbejder. Kollegavejledning er ikke så enkel, som man kunne forestille sig, men belønningen er stor, når man gør en indsats. I denne bog præsenteres de mest aktuelle arbejdsmetoder inden for kollegavejledning med teori og praksiserfaringer. Bogen er forsyne...
DKK 254
Undertitel 2. udg.
Forfattere Per Lauvås (forfatter), Gunnar Handal (forfatter), Kirsten Hofgaard Lycke (forfatter), Lone Fredensborg (oversætter)
Forlag forlaget Klim
Udgivet 15 november 2018
Længde 234 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Vejledning og profession
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772043319
Alle professionelle har gavn af at udvikle kompetencer i mødet med nye udfordringer, at etablere fællesskaber, at skabe nye perspektiver på gamle rutiner og arbejdsmønstre og kollegial støtte. Uanset om man er nyansat eller en erfaren medarbejder. Kollegavejledning er ikke så enkel, som man kunne forestille sig, men belønningen er stor, når man gør en indsats. I denne bog præsenteres de mest aktuelle arbejdsmetoder inden for kollegavejledning med teori og praksiserfaringer. Bogen er forsynet med velprøvede redskaber, udviklet af kapaciteter med stor erfaring på området, til etablering af kollegavejledning. Desuden bidrager den til at udvikle igangværende kollegavejledning. ‘Vejledning og profession’ er studiebøger til professionsuddannelser og professionsudøvere. 
Serien fokuserer på professionsområder som faglig etik, kommunikation og vejledningsteori og -metode.