Kom nu ned på jorden (e-bog) af Ole S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Kom nu ned på jorden e-bog

DKK 158
(0)
”Rebellen fra Langeland” bor på Sydfyn og er oprindeligt fra Kronjylland. Ole Sørensen hedder han, og selv synes han, det er skørt at blive kaldt ”rebel” for at behandle andre mennesker ordentligt. I skolegården gik han i kødet på dem, der var efter de små. I arbejdslivet har han passet på de mest udsatte i samfundet, og derhjemme har han givet plejebørn og hjemløse unge samme vilkår som sine egne to sønner. Ole Sørensen er de svageste borgeres sidste chance, og han trives bedst i sidste øj...
DKK 158
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Et liv i socialpsykiatrien på Langeland
Forfattere Ole Sørensen (forfatter), Marianne Vestergaard Nielsen (forfatter), Marianne Vestergaard Sørensen (forfatter)
Forlag People'sPress
Udgivet 9 november 2016
Længde 224 sider
Genrer Biografier, Medicin, Samfund og Politik, Biografier og Erindringer, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771803280
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

”Rebellen fra Langeland” bor på Sydfyn og er oprindeligt fra Kronjylland. Ole Sørensen hedder han, og selv synes han, det er skørt at blive kaldt ”rebel” for at behandle andre mennesker ordentligt. I skolegården gik han i kødet på dem, der var efter de små. I arbejdslivet har han passet på de mest udsatte i samfundet, og derhjemme har han givet plejebørn og hjemløse unge samme vilkår som sine egne to sønner. Ole Sørensen er de svageste borgeres sidste chance, og han trives bedst i sidste øjeblik. Når alle muligheder er udtømt, insisterer han på at finde nye. Han har opgivet planerne om efterløn, for hvis han indstiller kampen mod systemets spændetrøje og kasse­tænkning, vil det være forræderi. Et forræderi mod hans menneskesyn og mod ham selv.