Kommunal aktivering - mellem discipli
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Flemming Larsen (forfatter), Nicolai Abildgaard (forfatter), Thomas Bredgaard (forfatter), Lene Dalsgaard (forfatter)

Kommunal aktivering - mellem disciplinering og integration e-bog

DKK 75
(0)
I den offentlige debat er kommunal aktivering et omstridt emne, hvor mange har bidraget med eksempler på gode og dårlige aktiveringsforløb. Frem for at uddele karakterer til enkeltkommuner og enkeltprojekter, sætter denne bog sig for at give en samlet karakteristisk og kortlægning af den kommunale aktiveringspolitik. Hvad er det reelt for en “aktiv-linie”, der er sat igennem? Hvordan placerer den sig i spændingsfeltet mellem integration og disciplinering, og hvor aktiv er “aktivlinien” ...
DKK 75
Forfattere Flemming Larsen (forfatter), Nicolai Abildgaard (forfatter), Thomas Bredgaard (forfatter), Lene Dalsgaard (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Længde 192 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788773078778
I den offentlige debat er kommunal aktivering et omstridt emne, hvor mange har bidraget med eksempler på gode og dårlige aktiveringsforløb. Frem for at uddele karakterer til enkeltkommuner og enkeltprojekter, sætter denne bog sig for at give en samlet karakteristisk og kortlægning af den kommunale aktiveringspolitik. Hvad er det reelt for en “aktiv-linie”, der er sat igennem? Hvordan placerer den sig i spændingsfeltet mellem integration og disciplinering, og hvor aktiv er “aktivlinien” egentlig? Disse spørgsmål afdækkes og ses i sammenhæng med den faktiske udformning af den kommunale styring og organisering. Det sker eksternt i forhold til hvem kommunerne samarbejder med i praksis og hvilke mulige netværksdannelser, der kan iagttages. Hvordan er eksempelvis samarbejdsrelationerne til lokale koordinationsudvalg, arbejdsmarkedetsparter, arbejdsformidlingen, uddannelsesinstitutioner og andre kommuner? Men det ses også internt i relation til måder at tilrettelægge indsatsen på, herunder hvordan nye moderne forvaltningsprincipper indvirker på aktiveringsindsatsen. Med bogen er der givet en ny og anderledes både dækkende og dybdeborende analyse af kommunernes indsats i arbejdsmarkedspolitikken.