Kreativitet i ergoterapi (e-bog) af A
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne-Le Morville (forfatter), Bodil Winther Hansen (forfatter), Gunner Gamborg (forfatter), Hanne Skov (forfatter), Jacob Madsen (forfatter), Jonna Vithner (forfatter), Winnie Snedker Jørgensen (forfatter)

Kreativitet i ergoterapi e-bog

DKK 270
(0)
Kreativitet i ergoterapi beskriver og analyserer kreativitetens mange udtryk ud fra flere forskellige perspektiver: dels som en etableret dimension af ergoterapeutiske arbejdsmetoder og faglige erfaringer, og dels som et aktuelt og efterspurgt grundlag for ergoterapeutens bidrag til ny vækst og innovation i fremtidens social- og sundhedsvæsen. Bogens opbygning Bogen indeholder mange praktiske eksempler på, hvordan kreativitet viser sig i ergoterapeutens arbejde med mennesker, men også med de ...
DKK 270
Undertitel om formsans og innovation i rehabilitering
Forfattere Anne-Le Morville (forfatter), Bodil Winther Hansen (forfatter), Gunner Gamborg (forfatter), Hanne Skov (forfatter), Jacob Madsen (forfatter), Jonna Vithner (forfatter), Winnie Snedker Jørgensen (forfatter), Bodil Winther Hansen (redaktør), Gunner Gamborg (redaktør), Jacob Madsen (redaktør)
Forlag Munksgaard
Udgivet 20 december 2013
Længde 240 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788762813106
Kreativitet i ergoterapi beskriver og analyserer kreativitetens mange udtryk ud fra flere forskellige perspektiver: dels som en etableret dimension af ergoterapeutiske arbejdsmetoder og faglige erfaringer, og dels som et aktuelt og efterspurgt grundlag for ergoterapeutens bidrag til ny vækst og innovation i fremtidens social- og sundhedsvæsen. Bogens opbygning Bogen indeholder mange praktiske eksempler på, hvordan kreativitet viser sig i ergoterapeutens arbejde med mennesker, men også med de systemer, omgivelser og organisationer, som mennesker arbejder og lever i. Bogen beskriver også, hvordan ergoterapeuter arbejder og tænker kreativt, samt med hvilke begrundelser og målsætninger de kombinerer kreative strategier og faglige procedurer. Målgruppe Kreativitet i ergoterapi henvender sig til studerende og undervisere på ergoterapeutuddannelsen og til ergoterapeuter med interesse i at fordybe sig i begreber og metoder inden for innovation og kreativitet.