Kreativitetsfremmende læringsmiljøer
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Feiwel Kupferberg (forfatter), Lene Tanggaard (forfatter), Svend Brinkmann (forfatter), Tatiana Chemi (forfatter), Margit Saltofte Nielsen (forfatter), Klaus Nielsen (forfatter), Lars Lindström (forfatter), Christian Jantzen (forfatter)

Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen e-bog

DKK 379
(0)
Det hævdes i dag fra flere sider, at Danmark i en globaliseret verden skal udmærke sig ved kreativitet. Flere mener desuden, at vi som børn er kreative, men at uddannelsessystemet og vores socialisering gennem opvæksten betyder, at vi aflærer de kreative kvaliteter. Vi bliver dårlige til at associere, til at tænke på nye måder og få ideer, til at turde prøve nyt og meget mere. Det er alvorlige anklager, men vi har brug for at vide mere om, hvad kreativitet kan være, hvad såkaldt kreative menn...
DKK 379
Forfattere Feiwel Kupferberg (forfatter), Lene Tanggaard (forfatter), Svend Brinkmann (forfatter), Tatiana Chemi (forfatter), Margit Saltofte Nielsen (forfatter), Klaus Nielsen (forfatter), Lars Lindström (forfatter), Christian Jantzen (forfatter), Lene Tanggaard (redaktør), Svend Brinkmann (redaktør)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 1 oktober 2009
Længde 224 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771606003
Det hævdes i dag fra flere sider, at Danmark i en globaliseret verden skal udmærke sig ved kreativitet. Flere mener desuden, at vi som børn er kreative, men at uddannelsessystemet og vores socialisering gennem opvæksten betyder, at vi aflærer de kreative kvaliteter. Vi bliver dårlige til at associere, til at tænke på nye måder og få ideer, til at turde prøve nyt og meget mere. Det er alvorlige anklager, men vi har brug for at vide mere om, hvad kreativitet kan være, hvad såkaldt kreative mennesker gør for at være kreative, og om hvordan man kan lave kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen.