Læge og leder (e-bog) af Steen Friber
Tilføj til ønskeliste
Steen Friberg Nielsen (forfatter), Torben Mogensen (forfatter), Beth Lilja Pedersen (forfatter), Anders Blædel Lassen (forfatter), Erik Jylling (forfatter), Gunnar Gjelstrup (forfatter), Mogens Hüttel (forfatter), Else Marie Damsgaard (forfatter), Hans Peder Graversen (forfatter), Kent Kristensen (forfatter), Helle Thiele (forfatter), Thomas Gjørup (forfatter), Peder Jest (forfatter), Bente Hyldahl Fogh (forfatter), Lars Foged (forfatter), Jesper Poulsen (forfatter), Eva Zeuthen Bentsen (forfatter), Gert Ditlev (forfatter), Anders Frøland (forfatter), Mads Koch Hansen (forfatter)

Læge og leder e-bog

DKK 194
(0)
Læge og leder er en bog, der er tænkt som en hjælp til de yngre læger, der står foran uddannelsen til speciallæge, og som gennem obligatoriske kurser forventes at tilegne sig en række ikke-kliniske kompetencer. Ledelse er aktuel i lægeverdenen af mange grunde, først og fremmest fordi sundhedsvæsenet er meget komplekst, og fordi det er nødvendigt at tænke ledelse ind i de enkelte patientforløb. At tage imod en patient i skadestuen er en ledelsesmæssig opgave og et tilsvarende ansvar, som omfat...
DKK 194
Undertitel en introduktion
Forfattere Steen Friberg Nielsen (forfatter), Torben Mogensen (forfatter), Beth Lilja Pedersen (forfatter), Anders Blædel Lassen (forfatter), Erik Jylling (forfatter), Gunnar Gjelstrup (forfatter), Mogens Hüttel (forfatter), Else Marie Damsgaard (forfatter), Hans Peder Graversen (forfatter), Kent Kristensen (forfatter), Helle Thiele (forfatter), Thomas Gjørup (forfatter), Peder Jest (forfatter), Bente Hyldahl Fogh (forfatter), Lars Foged (forfatter), Jesper Poulsen (forfatter), Eva Zeuthen Bentsen (forfatter), Gert Ditlev (forfatter), Anders Frøland (forfatter), Mads Koch Hansen (forfatter)
Forlag Munksgaard
Udgivet 1 januar 2007
Længde 200 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788762807549
Læge og leder er en bog, der er tænkt som en hjælp til de yngre læger, der står foran uddannelsen til speciallæge, og som gennem obligatoriske kurser forventes at tilegne sig en række ikke-kliniske kompetencer. Ledelse er aktuel i lægeverdenen af mange grunde, først og fremmest fordi sundhedsvæsenet er meget komplekst, og fordi det er nødvendigt at tænke ledelse ind i de enkelte patientforløb. At tage imod en patient i skadestuen er en ledelsesmæssig opgave og et tilsvarende ansvar, som omfatter samarbejde med andre personalegrupper og patientens egen læge. En væsentlig faktor i sundhedsvæsenet er økonomien, og det er en stor ledelsesmæssig opgave, at midlerne udnyttes bedst muligt til fordel for patienterne og samfundet. Kapitlerne er skrevet af erfarne ledere i sundhedsvæsenet og er inddelt i fire grupper: Ledelse i hverdagen, på afdelingen, sygehuset og i organisationen, Sundhedsvæsenet som system. Hierarki, videreuddannelse og økonomi, Jura, ansvar og patientens sikkerhed, ledelse og læge, læge og leder.