Lærebog i informationsret (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Vibeke Borberg (forfatter), Morten Rosenmeier (forfatter), Thomas Riis (forfatter), Jens Schovsbo (forfatter), Henrik Udsen (forfatter)

Lærebog i informationsret e-bog

DKK 479
(0)
Information, eller data, udgør et af de væsentligste aktiver i vores tid. Af samme grund har de retsregler, der regulerer rettighederne til information, fået en stadig større betydning, og stadig flere jurister må kende disse regler. I denne bog beskrives en række af de centrale regelsæt på området under samlebetegnelsen »informationsret«. Bogen giver således en introduktion til en række af de enkelte informationsretlige discipliner i kap. 2-7 og præsenterer herudover informationsretten som ...
DKK 479
Forfattere Vibeke Borberg (forfatter), Morten Rosenmeier (forfatter), Thomas Riis (forfatter), Jens Schovsbo (forfatter), Henrik Udsen (forfatter)
Udgivet 19 august 2016
Længde 411 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757498493
Information, eller data, udgør et af de væsentligste aktiver i vores tid. Af samme grund har de retsregler, der regulerer rettighederne til information, fået en stadig større betydning, og stadig flere jurister må kende disse regler. I denne bog beskrives en række af de centrale regelsæt på området under samlebetegnelsen »informationsret«. Bogen giver således en introduktion til en række af de enkelte informationsretlige discipliner i kap. 2-7 og præsenterer herudover informationsretten som den teoretiske ramme for disciplinerne (kap. 1) og disciplinernes horisontale fællestræk og grundsætninger (kap. 9).