Lærebog om indkomstskat (e-bog) af Aa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Aage Michelsen (forfatter), Jane Bolander (forfatter), Steen Askholt (forfatter), Liselotte Madsen (forfatter), Inge Langehave Jepsen (forfatter), Anders Nørgaard Laursen (forfatter)

Lærebog om indkomstskat e-bog

DKK 1299
(0)
Lærebog om indkomstskat giver en systematisk fremstilling af dansk indkomstskatteret. Dens omfang og vægtning af de enkelte emner er i overvejende grad bestemt af, at Lærebog om indkomstskat også anvendes som grundlag for undervisningen ved handelshøjskolerne og universiteterne. Som videnskabelig publikation kan bogen ligeledes anvendes af akademikere, revisorer, advokater, ansatte i skatteforvaltningen og andre praktikere. Lærebog om indkomstskat indeholder et stikordsregister samt et regist...
DKK 1299
Forfattere Aage Michelsen (forfatter), Jane Bolander (forfatter), Steen Askholt (forfatter), Liselotte Madsen (forfatter), Inge Langehave Jepsen (forfatter), Anders Nørgaard Laursen (forfatter)
Udgivet 20 august 2017
Længde 1400 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771980288
Lærebog om indkomstskat giver en systematisk fremstilling af dansk indkomstskatteret. Dens omfang og vægtning af de enkelte emner er i overvejende grad bestemt af, at Lærebog om indkomstskat også anvendes som grundlag for undervisningen ved handelshøjskolerne og universiteterne. Som videnskabelig publikation kan bogen ligeledes anvendes af akademikere, revisorer, advokater, ansatte i skatteforvaltningen og andre praktikere. Lærebog om indkomstskat indeholder et stikordsregister samt et register over de i bogen omtalte domme, landsskatteretskendelser, bindende svar og andre administrative afgørelser. På områder, hvor der er offentliggjort en meget omfattende praksis, er der foretaget en udvælgelse, hvorved der er lagt megen vægt på, at de spørgsmål, der behandles i bogen, altid bliver illustreret med en omtale af den mest relevante og nyeste praksis. EU-Domstolens domme om indkomstskatteretlige spørgsmål er også blevet inddraget i fremstillingen.