Lærerprofiler i dansk - nye mål og ko
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Thomas Illum Hansen (forfatter), Alice Nissen (forfatter)

Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer 1 (Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer #1) e-bog

DKK 215
(0)
I dag forventes lærerstuderende at kunne tilrettelægge studiet af danskfaget systematisk og sammenhængende med henblik på efter endt uddannelse at kunne fremstå med en tydelig profil, fx som sproglærer. Studieaktivitetsmodellen fordrer nye undervisnings- og læringsformer i uddannelsen og stiller øgede krav til den studerendes evne til at træffe de nødvendige valg. Bogen giver et bud på praktikken, professionsbachelorprojektet og prøveformer som gode styringsredskaber i denne proces. Bogen af...
DKK 215
Forfattere Thomas Illum Hansen (forfatter), Niels Mølgaard (redaktør), Benny Bang Carlsen (redaktør), Alice Nissen (forfatter)
Udgivet 16 juni 2014
Længde 198 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788759320440
I dag forventes lærerstuderende at kunne tilrettelægge studiet af danskfaget systematisk og sammenhængende med henblik på efter endt uddannelse at kunne fremstå med en tydelig profil, fx som sproglærer. Studieaktivitetsmodellen fordrer nye undervisnings- og læringsformer i uddannelsen og stiller øgede krav til den studerendes evne til at træffe de nødvendige valg. Bogen giver et bud på praktikken, professionsbachelorprojektet og prøveformer som gode styringsredskaber i denne proces. Bogen afsluttes med forslag til, hvordan man kan analysere, fremstille og udvikle et lærermiddeldesign til danskundervisningen såvel i praktikken som i det senere professionelle lærerarbejde.