Lærerprofiler i dansk - nye mål og ko
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jeppe Bundsgaard (forfatter), Mette Vedsgaard Christensen (forfatter), Anne K. Skyggebjerg (forfatter)

Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer 3 (Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer #3) e-bog

DKK 215
(0)
Bogen introducerer til de fire studiekompetenceområder, der knytter sig til undervisningen i folkeskolen. Fokus ligger på 4.-10. klassetrin. Gennem fire eksemplariske nedslag sigter bogen mod at inspirere til fortsatte studier af faget på egen hånd, hvor den studerende selv skaber sin faglige profil med henblik på siden at kunne tilrettelægge, begrunde og udvikle egen danskundervisning i skolen. Hvert kapitel præsenterer central forskningsbaseret viden og der gives løbende eksempler på anal...
DKK 215
Forfattere Jeppe Bundsgaard (forfatter), Niels Mølgaard (redaktør), Benny Bang Carlsen (redaktør), Mette Vedsgaard Christensen (forfatter), Anne K. Skyggebjerg (forfatter)
Udgivet 16 juni 2014
Længde 252 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Lærerprofiler i dansk - nye mål og kompetencer
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788759320471
Bogen introducerer til de fire studiekompetenceområder, der knytter sig til undervisningen i folkeskolen. Fokus ligger på 4.-10. klassetrin. Gennem fire eksemplariske nedslag sigter bogen mod at inspirere til fortsatte studier af faget på egen hånd, hvor den studerende selv skaber sin faglige profil med henblik på siden at kunne tilrettelægge, begrunde og udvikle egen danskundervisning i skolen. Hvert kapitel præsenterer central forskningsbaseret viden og der gives løbende eksempler på analytisk tekstarbejde, som på en gang er teoretisk forankrede og med et udblik på fagdidaktiske overvejelser. Endelig rummer hvert af de fire kapitler forslag til videre læsning samt studieopgaver med forslag til fx læremiddelanalyser, casestudier, udarbejdelse af studieprodukter, vejledninger, mm.