Læselyst og læring (e-bog) af Sigrid
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sigrid Madsbjerg (red.) (forfatter), Henriette Romme Lund (red.) (forfatter), Bo Steffensen (forfatter), Øistein Anmarkrud (forfatter), Ivar Bråten (forfatter), Lene Herholdt (forfatter), Anne E. Cunningham (forfatter), Jorun Smemo (forfatter), Jens Raahauge (forfatter), Frederikke Winther (forfatter), Trine May (forfatter), Cecilie Eken (forfatter), Jeppe Bundsgaard (forfatter), Lisbeth Kühn (forfatter), Sofia Esmann (forfatter), Simon Skov Fougt (forfatter), Caroline Liberg (forfatter)

Læselyst og læring e-bog

DKK 125
(0)
Det har aldrig været vigtigere end nu at være opmærksomme på børns læselyst, for når de har lært at læse, holder de op med at læse – i hvert fald i bøger. Men det forunderlige er, at de fleste børn rent faktisk har masser af læselyst – bare det kan foregå i andre medier end bogen. Denne bog sætter fokus på læselyst, og hvorfor den er af så stor betydning for børns læring. Kan vi finde en balance mellem barnets verden og interesser og samtidig medtænke og sikre de dannelsesidealer, skolen by...
DKK 125
Forfattere Sigrid Madsbjerg (red.) (forfatter), Henriette Romme Lund (red.) (forfatter), Bo Steffensen (forfatter), Øistein Anmarkrud (forfatter), Ivar Bråten (forfatter), Lene Herholdt (forfatter), Anne E. Cunningham (forfatter), Jorun Smemo (forfatter), Jens Raahauge (forfatter), Frederikke Winther (forfatter), Trine May (forfatter), Cecilie Eken (forfatter), Jeppe Bundsgaard (forfatter), Lisbeth Kühn (forfatter), Sofia Esmann (forfatter), Simon Skov Fougt (forfatter), Caroline Liberg (forfatter)
Udgivet 19 september 2011
Længde 200 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788777067549
Det har aldrig været vigtigere end nu at være opmærksomme på børns læselyst, for når de har lært at læse, holder de op med at læse – i hvert fald i bøger. Men det forunderlige er, at de fleste børn rent faktisk har masser af læselyst – bare det kan foregå i andre medier end bogen. Denne bog sætter fokus på læselyst, og hvorfor den er af så stor betydning for børns læring. Kan vi finde en balance mellem barnets verden og interesser og samtidig medtænke og sikre de dannelsesidealer, skolen bygger på? Hvis det lykkes, vil børnene både udvikle deres læseevner, opleve læseglæde og bliver klogere på sig selv og verden. Forfatterne giver en række bud på, hvordan vi som lærere, sammen med vores elever, kan arbejde hen imod målet at skabe, fremme og bevare læselysten. Artiklerne er præsenteret i en rækkefølge, hvor de tematisk hører sammen og kan gå i dialog med hinanden. Først sættes der fokus på vigtigheden af at blive en motiveret læser. Herefter sættes formidlingens rolle i spil. De sidste artikler koncentrerer sig om litteratur som kilde til læselyst. Se indholdsfortegnelsen her. Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med eller er optaget af læselystens betydning for børns læring.