Lagt på is (e-bog) af Elle Kennedy
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Elle Kennedy (forfatter)

Lagt på is (Off Campus #2) e-bog

DKK 84
(2)
John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En tur i kanen med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og L...
DKK 84
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Off-campus 2
Forfattere Elle Kennedy (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 26 oktober 2015
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Serie Off Campus
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702191646
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

John Logan, tredjeårsstuderende på Briar University, kan få alle de piger, han vil. Ishockeystjernens liv er én lang række af fester og engangsknald, men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En tur i kanen med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og Logan beslutter sig for at bruge sit fjerde og sidste studieår på at bevise, at han er værd at give en chance til. Efter et alt andet end fremragende første år er Grace tilbage på Briar efter sommeren, og hun er ældre, klogere og meget ovre den arrogante ishockeyspiller, hun havde været lige ved at forære sin mødom. Der er ingen, der skal ynke hende, og hun er ikke længere den stille mus, hun var, da de først mødte hinanden. Og hvis Logan forventer, at hun bare lægger sig på ryggen og tigger ham om mere, så må han tro om igen. Hvis han vil have hende tilbage, så må han arbejde hårdt for det. LAGT PÅ IS er andet bind i den populære OFF-CAMPUS-serie. Elle Kennedy er New York Times, USA Today og Wallstreet Journal bestsellerforfatter. Hun er født og opvokset i Toronto, Ontario og har en BA i Engelsk fra York University. Hendes bøger er solgt til udgivelse i flere lande.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Lagt på is

Elle Kennedy er en super god forfatter, hun skriver til alle uanset alder, alle kan være med. Denne hjertevarme og sexet historie bringer os endnu engang til universitetet briar hvor det denne gang er Logan og Graces historie vi får. Logan som er på skolens ishockey hold og en rigtig lækkerbisken, han har problem på hjemmefronten men ingen ved det, og det bliver Grace som kommer gennem Logans mur af følelser og familiehemmeligheder. Grace og Logan skal igennem en lang og sej, men også sjov kamp før de kan kalde sig kærester. Vi møder også Graces veninde Ramona som kommer ud på dybt vand og Logans flotte ishockey holdkammerat og roomie Dean. Som vi vil se meget mere til i Elle Kennedys næste roman. Forhåbentlig vil ventetiden ikke blive lang. Er absolut fan af Elle Kennedy.

Sød ung erotik

John Logan er en populær fyr på Briar universitet, og på sit ishockeyteam, både blandt piger og fans. John Logan vælter sig i piger til fester og tager for sig af alle de fristelser der byder sig. Men en dag kommer han til at banke på en forkert dør, han ville opsøge en studiekammerat, men det er på Graces dør han banker. De indleder noget lignende et forhold. Det vækker noget i Logan, men bruger han bare Grace som afledning og trøst? Han mener selv at han er håbløs forelsket i sin bedste vens pige Hannah. Efter han gør det forbi med Grace går det op for Logan, at det ikke er pigen Hannah han er vildt forelsket i, men Garretts og Hannahs forhold. Logan prøver virkelig at vinde Grace tilbage, som i mellemtiden er taget på ferie ved sin mor i Paris. Logan selv arbejder sommeren over i sin alkoholiske fars autoværksted, ikke af lyst men af pligt. Efter sommeren og skolens start, prøver Logan at vinde Grace tilbage, men Grace har forandret sig i sommerens løb, og Logan må igennem flere test for at få en date med Grace. Men hvordan ser fremtiden ud for parret? Logan vil gerne udtages til Bostons ishockeyteam, men han føler ikke han kan, pga han skylder sin bror at overtage tjansen i farens autoværksted. Men hvordan vil det lykkes ham og Grace at skabe en fremtid sammen? "Lagt på is" er anden del af serien om "OFF Campus" Elle Kennedy skriver så forførrende at man umuligt kan lægge bogen (i-pad) fra sig. Den er fyldt med ung kærlighed, erotik og varme. Igen har man mestret en roman med søde og rørende episoder. Erotikken i romanen bliver på ingen tid vulgær eller pinlig. Det kryddere bare romanen yderligere. Også stor ros til oversætteren Merete Rostrup Fleisner som sætter den rigtige stemning og sjove vendinger. Jeg glæder mig til at læse tredie roman om de overlækre ishockeygutter og deres snusfornuftige, søde piger. Og stor tak til Forlaget Flamingo, som gav mig muligheden for at læse og anmelde denne søde, varme og erotiske roman. Jeg gør det gerne igen.