Laudrup. Et fodbolddynasti (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Axel Boisen (forfatter), Henrik Nordskilde (forfatter), Christian Mohr Boisen (forfatter)

Laudrup. Et fodbolddynasti e-bog

DKK 106
(0)
I den vestlige ende af hovedstaden fødes i 1945 en dreng, som kommer til at grundlægge et fodbolddynasti. Finn Laudrup har ligesom sønnerne Michael og Brian et enestående talent, som det bliver hans livs udfordring at forvalte. De tre tryllebinder gennem fire årtier danskerne med deres evner på fodboldbanen. Undervejs oplever de sportens mørkeste sider: kynisme, heltedyrkelse, had og forventningspres. Udfordringer, de tackle på hver sin måde. Men stridigheder fører til brud med både klubber ...
DKK 106
DKK 107
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Axel Boisen (forfatter), Henrik Nordskilde (forfatter), Christian Mohr Boisen (forfatter), Per Kjærbye (illustrator)
Udgivet 11 april 2010
Længde 416 sider
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711429655
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

I den vestlige ende af hovedstaden fødes i 1945 en dreng, som kommer til at grundlægge et fodbolddynasti. Finn Laudrup har ligesom sønnerne Michael og Brian et enestående talent, som det bliver hans livs udfordring at forvalte. De tre tryllebinder gennem fire årtier danskerne med deres evner på fodboldbanen. Undervejs oplever de sportens mørkeste sider: kynisme, heltedyrkelse, had og forventningspres. Udfordringer, de tackle på hver sin måde. Men stridigheder fører til brud med både klubber og landshold – som brødrene senere vender hjem til og løfter til dets største præstationer nogensinde. Bag spillerne står de kvinder, der holder slægten sammen trods pres, rejser og rygter. Laudrup – et fodbolddynasti er den sande historie om familien, der begejstrede en nation og lagde verden for deres fødder.