Leah på offbeatet (e-bog) af Becky Al
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Becky Albertalli (forfatter)

Leah på offbeatet e-bog

DKK 158
(0)
Leah på offbeatet er en selvstændig fortsættelse til den internationale bestseller Simon vs. verdens forventninger, som er filmatiseret under titlen Love, Simon. Som trommeslager i et band har Leah intet problem med at finde takten - men det er ikke helt så let i det virkelige liv. Hun elsker at tegne, men tør ikke vise sine tegninger til nogen. Og selvom hendes mor ved, at hun er biseksuel, har Leah endnu ikke fortalt det til sine venner - ikke engang til sin bedste ven Simon, som er homo...
DKK 158
Forfattere Becky Albertalli (forfatter), Randi Bjerre Høfring Randi Bjerre Høfring (oversætter), Kaya Hoff Kaya Hoff (redaktør)
Udgivet 24 april 2018
Længde 352 sider
Genrer 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711903964
Leah på offbeatet er en selvstændig fortsættelse til den internationale bestseller Simon vs. verdens forventninger, som er filmatiseret under titlen Love, Simon. Som trommeslager i et band har Leah intet problem med at finde takten - men det er ikke helt så let i det virkelige liv. Hun elsker at tegne, men tør ikke vise sine tegninger til nogen. Og selvom hendes mor ved, at hun er biseksuel, har Leah endnu ikke fortalt det til sine venner - ikke engang til sin bedste ven Simon, som er homoseksuel. Afslutningen på high school nærmer sig, der er spændinger og uro blandt vennerne, og det går efterhånden op for Leah, at hun måske er ved at forelske sig i en af dem.   En bog om den første store forelskelse, om at acceptere sin seksualitet og om angsten for at skulle stå på egne ben.