Lean uden grænser? (e-bog) af Birgitt
Tilføj til ønskeliste
Birgitte Norlyk (forfatter), Jan Stentoft Arlbjørn (forfatter), Karsten Wiborg (forfatter), Merete Nørby (forfatter), Nanna Holm (forfatter), Rolf Simonsen (forfatter)

Lean uden grænser? e-bog

DKK 379
(0)
Lærebogen føjer nye dimensioner til den danske Lean-litteratur. Første del tager udgangspunkt i begrebet produktivitet, i udvikling af Lean-begrebet, historikken og de klassiske Lean-værktøjer, belyst gennem en række spændende vinkler, som fx arbejdsmiljø og stress og en række Lean-relaterede filosofier. Denne del af bogen afrundes med en aflæsning af ”Lean-barometeret” i Danmark, baseret på en omfattende spørgeskemaundersøgelse blandt Lean-nøglepersoner. Anden del giver en systematis...
DKK 379
Undertitel Lean i offentlige og private virksomheder
Forfattere Birgitte Norlyk (forfatter), Jan Stentoft Arlbjørn (forfatter), Karsten Wiborg (forfatter), Merete Nørby (forfatter), Nanna Holm (forfatter), Rolf Simonsen (forfatter), Merete Nørby (redaktør)
Udgivet 15 november 2008
Længde 236 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788776757052
Lærebogen føjer nye dimensioner til den danske Lean-litteratur. Første del tager udgangspunkt i begrebet produktivitet, i udvikling af Lean-begrebet, historikken og de klassiske Lean-værktøjer, belyst gennem en række spændende vinkler, som fx arbejdsmiljø og stress og en række Lean-relaterede filosofier. Denne del af bogen afrundes med en aflæsning af ”Lean-barometeret” i Danmark, baseret på en omfattende spørgeskemaundersøgelse blandt Lean-nøglepersoner. Anden del giver en systematisk gennemgang af Lean-begrebet, som det praktiseres i den private og i den offentlige sektor. Der præsenteres seks cases fra følgende sektorer: o Produktion o Administration o Kommuner. o Sundhedssektoren o Den finansielle sektor o Byggeriet Bogens sidste del indledes med et kapitel om italesættelsen af Lean i virksomhederne, og der gives konkrete anvisninger på, hvordan det er muligt at optimere kommunikation om virksomhedens Lean-aktiviteter både internt og eksternt. Det afsluttende perspektiverende kapitel binder teorier, filosofier og Lean-kommunikation sammen med bogens empiriske resultater og cases. Målgruppen er primært studerende på videregående uddannelser inden for økonomi, samfundsvidenskab, kommunikation og tekniske uddannelser. Bogen kan imidlertid også inspirere og udfordre læsere med en vis teoretisk og praktisk erfaring med Lean.