Ledelse af arbejdsmiljø (e-bog) af Pe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Peer Hull Kristensen (forfatter), Lise Granerud (forfatter), Peter Hasle (forfatter), Pernille Hohnen (forfatter), Robson Sø Rocha (forfatter)

Ledelse af arbejdsmiljø e-bog

DKK 259
(0)
Ledelse af arbejdsmiljø giver et bud på, hvordan arbejdsmiljøledelse kan styrkes på den enkelte virksomhed, og hvordan koblingen mellem virksomheden og den statslige regulering kan sikre en høj kvalitet for arbejdsmiljøet. Certificeret arbejdsmiljø baseret på systematiske ledelsessystemer er blevet interessant for danske virksomheder, der siden 2001 har kunnet opnå certifikat på, at deres arbejdsmiljøledelsessystemer er i orden. Et godt arbejdsmiljø er således vigtigt for både ledel...
DKK 259
Undertitel Certificering i praksis
Forfattere Peer Hull Kristensen (forfatter), Lise Granerud (forfatter), Peter Hasle (forfatter), Pernille Hohnen (forfatter), Robson Sø Rocha (forfatter), Robson Sø Rocha (redaktør)
Udgivet 3 november 2010
Længde 166 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757132298
Ledelse af arbejdsmiljø giver et bud på, hvordan arbejdsmiljøledelse kan styrkes på den enkelte virksomhed, og hvordan koblingen mellem virksomheden og den statslige regulering kan sikre en høj kvalitet for arbejdsmiljøet. Certificeret arbejdsmiljø baseret på systematiske ledelsessystemer er blevet interessant for danske virksomheder, der siden 2001 har kunnet opnå certifikat på, at deres arbejdsmiljøledelsessystemer er i orden. Et godt arbejdsmiljø er således vigtigt for både ledelse og medarbejdere, og det er væsentligt at kunne dokumentere, at man har styr på arbejdsmiljøet i forhold til kunder, samarbejdspartnere, myndigheder samt nuværende og kommende medarbejdere. Bogen giver svar på en række spørgsmål, og viser hvordan ledelse af arbejdsmiljø udvikler sig i praksis: * Hvordan opbygger og driver virksomhederne disse nye ledelsessystemer? * Hvilke erfaringer har virksomhederne gjort? * Fungerer den certificerede arbejdsmiljøledelse efter hensigten? * Bliver arbejdsmiljøet integreret i forhold til de øvrige ledelsesopgaver i virksomhederne? * Hvordan går det med medarbejdernes indflydelse på arbejdsmiljøet? * Sikrer ledelsessystemerne, at virksomhederne kontinuerligt udvikler arbejdsmiljøet? * Hvordan fungerer samspillet mellem virksomheder, myndigheder og certificeringsorganerne?