Ledelse med social kapital i den offe
Tilføj til ønskeliste
Eva Thoft (forfatter), Kristian Gylling Olesen (forfatter), Peter Hasle (forfatter)

Ledelse med social kapital i den offentlige sektor e-bog

DKK 319
(0)
Effektiv opgaveløsning, trivsel blandt medarbejderne, mindre sygefravær og tackling af nye udfordringer kan lykkes, når lederen arbejder med at fremme den sociale kapital i den organisation, afdeling eller gruppe, han eller hun har ansvar for.   Det er veldokumenteret, at virksomheder med høj social kapital opnår bedre resultater end andre. Social kapital er dog ikke et koncept eller et quick fix, men en ressource, som udvikles gennem det daglige samarbejde på arbejdspladsen med fokus på ti...
DKK 319
Forfattere Eva Thoft (forfatter), Kristian Gylling Olesen (forfatter), Peter Hasle (forfatter), Marianne Thorhauge (redaktør)
Udgivet 18 januar 2019
Længde 240 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750054009
Effektiv opgaveløsning, trivsel blandt medarbejderne, mindre sygefravær og tackling af nye udfordringer kan lykkes, når lederen arbejder med at fremme den sociale kapital i den organisation, afdeling eller gruppe, han eller hun har ansvar for.   Det er veldokumenteret, at virksomheder med høj social kapital opnår bedre resultater end andre. Social kapital er dog ikke et koncept eller et quick fix, men en ressource, som udvikles gennem det daglige samarbejde på arbejdspladsen med fokus på tillid og oplevelse af retfærdighed.   Ledelse med social kapital i den offentlige sektor er tiltænkt den offentlige leder som inspiration til at lede med social kapital.