Ledelse og læring -  i organisationer
Tilføj til ønskeliste
Dorthe Pedersen (forfatter), Erik Elgaard Sørensen (forfatter), Erik Elgaard Sørensen (forfatter), Jørgen Gleerup (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (forfatter), Klaus Nielsen (forfatter), Lars Qvortrup (forfatter), Per Schaarup (forfatter), Steen Visholm (forfatter), Carl Cato Wadel (forfatter), et al (forfatter)

Ledelse og læring - i organisationer e-bog

DKK 209
(0)
Ledelse og læring - i organisationer ser læring som omdrejningspunkt for moderne organisationer, der skal ledes under et vilkår af foranderlighed. I bogen bliver ledelse ikke belyst som endnu en "bindestregs-ledelse", men som refleksioner af en række muligheder for at lede kultur, relationer, medarbejdere, forandringsprocesser, evaluering, beslutninger mv. hvor læring er en grundbetingelse. Vilkår for ledelse i den private og offentlige sektor ligner hinanden mere og mere selv om der naturlig...
DKK 209
Forfattere Dorthe Pedersen (forfatter), Erik Elgaard Sørensen (forfatter), Erik Elgaard Sørensen (forfatter), Jørgen Gleerup (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (forfatter), Klaus Nielsen (forfatter), Lars Qvortrup (forfatter), Per Schaarup (forfatter), Steen Visholm (forfatter), Carl Cato Wadel (forfatter), et al (forfatter)
Udgivet 1 januar 2008
Længde 252 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788741252315
Ledelse og læring - i organisationer ser læring som omdrejningspunkt for moderne organisationer, der skal ledes under et vilkår af foranderlighed. I bogen bliver ledelse ikke belyst som endnu en "bindestregs-ledelse", men som refleksioner af en række muligheder for at lede kultur, relationer, medarbejdere, forandringsprocesser, evaluering, beslutninger mv. hvor læring er en grundbetingelse. Vilkår for ledelse i den private og offentlige sektor ligner hinanden mere og mere selv om der naturligvis stadig er afgørende forskelle. Bogens afsæt er, at ligheder er mere markante end forskelle. Bogens kapitler fokuserer derfor på ledelse som generelt fænomen - og det nævnes eksplicit når fx ledelse i den offentlige sektor i kapitlet er gældende. Ledelse i det offentlige har tradition for at spejle sig i den private sektors billede; med åbning i denne bogs kapitler lægges der op til, at inspirationen også kan gå den modsatte vej. Bogens målgruppe er ledelsesstuderende og folk der navigerer i ledelsespraksis; derved henvender den sig til ledelsesstudier på diplom- og masterniveau samt til ledere, der ønsker at kvalificere deres ledelsespraksis gennem et teoretisk perspektiv. Bogen er redigeret af Frode Boye Andersen, Cand. pæd.pæd., lektor ved JCVU. Lise Hounsgaard, adjunkt, Ph.d., Enheden for sygeplejeforskning, SDU. Birgit Ryberg, Cand. pæd. psych, Ph.d.. lektor ved JCVU. Erik Elgaard Sørensen, ph.d., postdoc. i klinisk sygepleje Forskningens hus Aalborg Sygehus, Århus Universitetshospital.