Lederskabskoden (e-bog) af Dave Ulric
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dave Ulrich (forfatter), Norm Smallwood (forfatter), None Norm Smallwood (forfatter), Kate Sweetman (forfatter), None Kate Sweetman (forfatter)

Lederskabskoden e-bog

DKK 52
(0)
Fem regler for god ledelse De fremragende ledere følger fem regler! Ledere, som inspirerer, optænder og engagerer os, gør en forskel i vores hverdag. Og vi kan alle genkende en god leder, når vi møder en! Med Lederskabskoden i hånden kan enhver leder nu lære de fem grundlæggende regler, som alle de fremragende ledere styrer efter. Lederskabskoden gennemgår og uddyber de fem regler for god ledelse: 1. Form fremtiden 2. Få tingene til at ske 3. Engager nutidens talentmasse 4. Opbyg den ...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Fem regler for god ledelse
Forfattere Dave Ulrich (forfatter), Norm Smallwood (forfatter), None Norm Smallwood (forfatter), Kate Sweetman (forfatter), None Kate Sweetman (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 15 maj 2017
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702237337
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Fem regler for god ledelse De fremragende ledere følger fem regler! Ledere, som inspirerer, optænder og engagerer os, gør en forskel i vores hverdag. Og vi kan alle genkende en god leder, når vi møder en! Med Lederskabskoden i hånden kan enhver leder nu lære de fem grundlæggende regler, som alle de fremragende ledere styrer efter. Lederskabskoden gennemgår og uddyber de fem regler for god ledelse: 1. Form fremtiden 2. Få tingene til at ske 3. Engager nutidens talentmasse 4. Opbyg den næste generation 5. Invester i dig selv De fem regler er lette er opliste – og straks sværere at efterleve umiddelbart. For nogle ledere vil reglerne falde naturligt, mens der er andre, der først må lære dem at kende. Til gengæld får man med bogen håndfaste og uddybede anvisninger til, hvordan man efterlever reglerne. Kodens fem regler kommer hele spektret rundt: strategi, implementering, talentudvikling, udvikling af menneskelige muligheder og lederens egen personligt udvikling. De fem regler skal derudover aktiveres, og det hjælper bogen også med! Bag de fem regler ligger et meget stort antal interviews, som forfatterne har foretaget. De har interviewet en lang række anerkendte topledere og ledelseseksperter for at uddrage essensen af god ledelse. Derved har de fundet frem til, at lederskabskoden repræsenterer 60-70% af det, der gør en leder fremragende. At beherske lederskabskoden er en forudsætning, at man er i stand til at opbygge effektivt lederskab!