Lederskabsreformationens udfordring t
Tilføj til ønskeliste
Preben Melander (forfatter)

Lederskabsreformationens udfordring til demokratiet (Kognition & Pædagogik) e-bog

DKK 48
(0)
Denne artikel anlægger et kritisk og alternativt syn på samfundets grundlæggende værdier og staten som den dominerende og regulerende magtfaktor. Vores vanebaserede ledelsessyn er stadig funderet i statsteoriens klassiske styringslogik. Enten har vi et monarki (enevælde), et aristokrati (teknokrati, ekspertvælde) eller et demokrati (folkestyre). Ingen af disse styreformer er fuldkomne. Men set over to tusinder år har vi set med samfundsbriller ikke kunnet opfinde andre virkelighedsnære model...
DKK 48
Undertitel Skal og kan styringsteknologier og -koncepter sætte dagsordenen for samfundets udvikling og menneskers udfoldelse?
Forfattere Preben Melander (forfatter)
Udgivet 29 marts 2013
Genrer Psykologi og Pædagogik, Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Kognition & Pædagogik
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771851212
Denne artikel anlægger et kritisk og alternativt syn på samfundets grundlæggende værdier og staten som den dominerende og regulerende magtfaktor. Vores vanebaserede ledelsessyn er stadig funderet i statsteoriens klassiske styringslogik. Enten har vi et monarki (enevælde), et aristokrati (teknokrati, ekspertvælde) eller et demokrati (folkestyre). Ingen af disse styreformer er fuldkomne. Men set over to tusinder år har vi set med samfundsbriller ikke kunnet opfinde andre virkelighedsnære modeller.