Ligblomsten (e-bog) af Anne Mette Han
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne Mette Hancock (forfatter)

Ligblomsten e-bog

DKK 106
(1)
Journalist Heloise Kaldan står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat. Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sage...
DKK 106
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anne Mette Hancock (forfatter)
Udgivet 1 april 2017
Længde 200 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711755488
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Journalist Heloise Kaldan står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat. Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sagen pludselig til Heloise? Er hendes eget liv i fare? "Ligblomsten" er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse. Første bog i spændende ny krimiserie skrevet af Anne Mette Hancock.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Jeg har så været så heldig at få tilbudt at læse og anmelde Ligblomsten af Anne Mette Hancook, for Lindhardt & Ringhof. Jeg har læst om denne debut krimi flere steder, den får rigtig fine anmeldelser, så mine forventninger var høje. Helt kort kan det siges med 💚💚💚💚💚LÆS DEN 💚💚💚💚💚 Det er ganske rigtigt en fuldstændig fantastisk krimi. Jeg læser mange krimier og især nordiske. Det er dog sjældent at jeg læser en der i den grad holder mig så fanget af handlingen som denne her. Jeg startede på den lørdag morgen, blev opslugt af den fra første side. Måtte virkelig tage mig sammen til at stoppe læsningen og få lavet andre ting, og så tilbage til bogen. Lørdag aften var den ( desværre ) læst. Dette er en krimi hvor plottet er virkelighedstro. Hovedpersonerne er journalisten Heloise Haldan og politimanden Erik Schäfer. Heloise kæmper for at beholde sit job, den artikel hun lige har skrevet får afsløret at hendes kilde lyver. Oveni er det en kilde som hun har et lidt for nært forhold til. Samtidig modtager Heloise nogle breve fra Anna Kiel. En kvinde eftersøgt for mord. Erik og Heloise graver i sagen. Det er absolut ikke populært. En krimi med et fantastisk plot, løgne, fortielser, hævn og ikke mindst om at kunne tilgive.