Liv for liv (e-bog) af Jussi Adler-Ol
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jussi Adler-Olsen (forfatter), Elsebeth Egholm (forfatter), Anna Grue (forfatter), Jens Henrik Jensen (forfatter), Christian Mørk (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter)

Liv for liv e-bog

DKK 47 Normal pris: DKK 52Du sparer: 10 %
(2)
Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fæl...
DKK 47 Normal pris: DKK 52Du sparer: 10 %
DKK 47 Normal pris: DKK 52Du sparer: 10 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Elsebeth Egholm (forfatter), Anna Grue (forfatter), Jens Henrik Jensen (forfatter), Christian Mørk (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter)
Udgivet 23 juni 2011
Længde 234 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740002140
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Syv af Danmarks mest populære og bedst sælgende krimi- og spændingsforfattere har skrevet nervepirrende historier til samlingen Liv for liv. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet seks meget forskellige spændingshistorier om blandt andet terror i en lufthavn, koldblodig hævn og kidnapning. Nogle af forfatterne har valgt at følge op på de allerede eksisterende persongallerier fra deres spændingsserier, mens andre har besluttet sig for at skrive helt nyt. Fælles for historierne er naturligvis, at de har et spændingsplot. Det, der i øvrigt gør samlingen unik, er, at såvel forfattere som forhandlere og forlag har valgt at donere en del af overskuddet fra salget af bogen til Dansk Flygtningehjælp.