Livet bag spejlet (e-bog) af Cecilie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Cecilie Thiim (forfatter), Clara Tykgaard Madsen (forfatter), Maja Sofie Jacobi (forfatter), Ida Toft Eriksen (forfatter)

Livet bag spejlet e-bog

DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
(0)
Skye er en helt almindelig pige, lige indtil hun opdager, at hun er den retmæssige tronarving i en anden verden. Hun skal nu kæmpe sig vej til magten mod sin ondsindede lillebror, Richard. Uddrag af bogen Jeg smilede tilbage, og så vi tog et skridt frem … Og endnu et … Og endnu et … Og endnu et, indtil vi var helt tæt på spejlet. Taylor rakte nøglen frem. Og tog det sidste skridt, så vi flød ind i det. Ind i den anden verden … Om forfatteren Cecilie, Maja, Clara og Ida er fir...
DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
Forfattere Cecilie Thiim (forfatter), Clara Tykgaard Madsen (forfatter), Maja Sofie Jacobi (forfatter), Ida Toft Eriksen (forfatter)
Udgivet 15 oktober 2018
Længde 170 sider
Genrer Fantasy, Science Ficton og Fantasy
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772181561
Skye er en helt almindelig pige, lige indtil hun opdager, at hun er den retmæssige tronarving i en anden verden. Hun skal nu kæmpe sig vej til magten mod sin ondsindede lillebror, Richard. Uddrag af bogen Jeg smilede tilbage, og så vi tog et skridt frem … Og endnu et … Og endnu et … Og endnu et, indtil vi var helt tæt på spejlet. Taylor rakte nøglen frem. Og tog det sidste skridt, så vi flød ind i det. Ind i den anden verden … Om forfatteren Cecilie, Maja, Clara og Ida er fire piger på henholdsvis 13 og 14 år, der er opvokset i Andrup ved Esbjerg. Selv om de er meget forskellige, elsker de at tilbringe tid sammen. Ideen til Livet bag spejlet opstod i forbindelse med en skoleopgave.