Livsduelighedens pædagogik (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jesper Gregersen (forfatter), Claus Holm (forfatter), Rikke Nørregaard Jensen (forfatter), Anne Linder (forfatter), Jørgen Lyhne (forfatter), Regitze Rahbek (forfatter), Ulla Schødt (forfatter), Anne Gardø Steensen (forfatter), Micki Sonne Kaa Sunesen (forfatter), Anne Therkildsen (forfatter)

Livsduelighedens pædagogik e-bog

DKK 359
(0)
Overordnet set er ambitionen for det pædagogiske virke at sikre, at børn udvikler sig til at blive psykologisk robuste, og at de befinder sig godt i verden. Resiliente eller livsduelige børn formår, ligesom tumlingen, at rejse sig op og møde verden igen – selvom de bliver løbet over ende af modgang, nederlag og tab. Livsduelighed er ikke statisk, men kan forandres og påvirkes gennem hele livet. For at udvikle en sådan duelighed og mestring af livet har børn først og fremmest brug for relation...
DKK 359
Undertitel Faglige pointer til den relationsprofessionelle
Forfattere Anne Linder (redaktør), Jesper Gregersen (forfatter), Claus Holm (forfatter), Rikke Nørregaard Jensen (forfatter), Anne Linder (forfatter), Jørgen Lyhne (forfatter), Regitze Rahbek (forfatter), Ulla Schødt (forfatter), Anne Gardø Steensen (forfatter), Micki Sonne Kaa Sunesen (forfatter), Anne Therkildsen (forfatter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 3 marts 2015
Længde 200 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771602111
Overordnet set er ambitionen for det pædagogiske virke at sikre, at børn udvikler sig til at blive psykologisk robuste, og at de befinder sig godt i verden. Resiliente eller livsduelige børn formår, ligesom tumlingen, at rejse sig op og møde verden igen – selvom de bliver løbet over ende af modgang, nederlag og tab. Livsduelighed er ikke statisk, men kan forandres og påvirkes gennem hele livet. For at udvikle en sådan duelighed og mestring af livet har børn først og fremmest brug for relationel støtte fra de voksne, der omgiver dem til daglig. I denne bog kredser en række engagerede fagpersoner omkring livsduelighedens pædagogik. Der gives ingen entydige svar på, hvad det vil sige ”at du i livet”, men gennem bogens kapitler kommer læseren et spadestik dybere i forhold til at forstå, hvordan vi kan bruge det relationelle forhold som platform for børns læring, trivsel og udvikling – og dermed deres livsduelighed. Mange af kapitlerne inddrager ICDP som en metode til at nå dette mål. Bogen er egnet for fagpersoner og studerende i den pædagogiske verden, som ønsker en bred introduktion til livsduelighedens pædagogik, og som samtidig er interesseret i nye, faglige beskrivelser af begrebet ”pædagogisk relationsprofessionalisme”.