Love City (e-bog) af David Garmark, S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
David Garmark (forfatter), Stephan Garmark (forfatter)

Love City e-bog

DKK 68
(0)
LOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone. Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam...
DKK 68
DKK 133
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere David Garmark (forfatter), Stephan Garmark (forfatter), Martin Schjönning (redaktør), Mikkel Henssel (illustrator)
Forlag Kandor
Udgivet 1 september 2018
Længde 278 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771713190
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

LOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone. Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam Fisker afsted som en del af et hold fra European Crisis Aid. Med sig har de et privat vagthold ledet af Daniel Stoker. Da Sams chef myrdes, bliver hun leder af nødhjælperne og forsøger at komme til bunds i, hvad det er for en epidemi, der dræber folk i massevis – for der findes ingen malariamyg på øen. Snart opdager Sam og Danny, at deres jagt på sandheden bag udbruddet gør dem selv til de jagede, og midt i en voldsom orkan må de slå sig sammen med King Malcolm i deres kamp for overlevelse. Love City er en roman om oprør, tab af drømme og kærlighed og naturens uovervindelighed.