Low FODMAP diet – giver ro i maven 2
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Stine Junge Albrechtsen (forfatter), Mette Borre (forfatter), Lisbeth Jensen (forfatter), Marianna Lundsteen Jacobsen (forfatter), Cæcilie Gamsgaard Seidel (forfatter)

Low FODMAP diet – giver ro i maven 2 e-bog

DKK 214
(0)
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man lider af irritabel tarm (IBS). Ved at følge low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og mindre luftudvikling i tarmen. Denne bog er en efterfølger til grundbogen Low FODMAP diet – giver ro i maven. Hvor der i den første bog er lagt stor vægt på principper...
DKK 214
Undertitel Basiskøkkenet og flere opskrifter
Forfattere Stine Junge Albrechtsen (forfatter), Mette Borre (forfatter), Lisbeth Jensen (forfatter), Marianna Lundsteen Jacobsen (forfatter), Cæcilie Gamsgaard Seidel (forfatter)
Udgivet 5 januar 2018
Længde 280 sider
Genrer Medicin, Mad og Gastronomi, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793575950
Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man lider af irritabel tarm (IBS). Ved at følge low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og mindre luftudvikling i tarmen. Denne bog er en efterfølger til grundbogen Low FODMAP diet – giver ro i maven. Hvor der i den første bog er lagt stor vægt på principperne bag diæten, er der i denne bog anlagt en mere praktisk tilgang til diæten. Dette er gjort i form af kapitler med konkrete produktforslag til basiskøkkenet, hvordan man forholder sig til forskellige problematikker samt en række hverdagsprægede opskrifter som tilberedt på normal vis vil indeholde for mange FODMAPs. Bogen henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder personer med diagnosen, kan finde inspiration og svar på spørgsmål omkring diæten low FODMAP diet. Om forfatterne Alle forfatterne er uddannede kliniske diætister og har yderligere en tillægsuddannelse i low FODMAP diet fra King’s College, London. Mette Borre er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i lever- og mave-tarm-sygdomme. Lisbeth Jensen er ansat på Herlev Universitetshospital med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme som speciale. Cæcilie Gamsgaard Seidel arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, DiætistCentret. Stine Junge Albrechtsen arbejder som privatpraktiserende diætist med mave-tarm-sygdomme som speciale i eget firma, Guided by Stine. E-bogen er lavet i fixed format.