Lyden af stilhed (e-bog) af Rosamund
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Rosamund Lupton (forfatter)

Lyden af stilhed e-bog

DKK 234
(2)
Rosamund Lupton: Lyden af stilhed Yasmin ankommer til Alaska sammen med sin døve datter, Ruby, for at mødes med sin mand, Matt. Men noget er helt galt. Matt er ikke i lufthavnen, og politiet fortæller, at han er død. Jo flere spørgsmål Yasmin stiller, jo mærkeligere virker det hele. Sammen med Ruby tager hun ud i Alaskas forfrosne ødemark for at finde sin mand, men turen gennem vildmarken er ikke ufarlig. Stilheden overdøver alt, og i bakspejlet spøger forlygterne fra deres forfølger....
DKK 234
DKK 169
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Rosamund Lupton (forfatter)
Udgivet 2 juli 2015
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771481662
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Rosamund Lupton: Lyden af stilhed Yasmin ankommer til Alaska sammen med sin døve datter, Ruby, for at mødes med sin mand, Matt. Men noget er helt galt. Matt er ikke i lufthavnen, og politiet fortæller, at han er død. Jo flere spørgsmål Yasmin stiller, jo mærkeligere virker det hele. Sammen med Ruby tager hun ud i Alaskas forfrosne ødemark for at finde sin mand, men turen gennem vildmarken er ikke ufarlig. Stilheden overdøver alt, og i bakspejlet spøger forlygterne fra deres forfølger. Hvem er han, og hvorfor følger han efter dem? Hvem er det, der ikke vil have, at hun og Ruby finder Matt? Rosamund Luptons LYDEN AF STILHED holder dig på kanten af stolen til sidste side, mens du følger Yasmin og Rubys søgen efter sandheden i det ubarmhjertige og ufremkommelige Alaska.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Stilheden som styrke

Alaskas nådeløse landskab og kulde føles i denne thriller. Den fanger hurtigt og har fine spring mellem mor og hendes døve datter.