Majoren og admiralinden (e-bog) af Pe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Per Frank Henriksen (forfatter), Inger Marie Haahr (forfatter)

Majoren og admiralinden e-bog

DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
(0)
En bog om udlængsel, boblende eventyrlyst og sejlads. Inger Marie og Per fortæller levende om deres tur i Malte II, hvor de fra juni 2004 til september 2007, sejlede godt 16.000 sømil og besøgte 26 lande i deres 32 fods stålsejlbåd. Undervejs blev Atlanterhavet krydset to gange. De fortæller ærligt og humoristisk om, hvordan de blev sejlere, forberedelserne til langturen og deres mange oplevelser i de godt tre år eventyret varede. De deler såvel glæder som bekymringer og sorger, afsavnet fra ...
DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel 16.000 sømil med "Malte II"
Forfattere Per Frank Henriksen (forfatter), Kaj Sørensen (redaktør), Inger Marie Haahr (illustrator), Inger Marie Haahr (forfatter)
Udgivet 7 februar 2014
Længde 275 sider
Genrer Rejsebøger, Sport, Fritid og Hobby, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793126879
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En bog om udlængsel, boblende eventyrlyst og sejlads. Inger Marie og Per fortæller levende om deres tur i Malte II, hvor de fra juni 2004 til september 2007, sejlede godt 16.000 sømil og besøgte 26 lande i deres 32 fods stålsejlbåd. Undervejs blev Atlanterhavet krydset to gange. De fortæller ærligt og humoristisk om, hvordan de blev sejlere, forberedelserne til langturen og deres mange oplevelser i de godt tre år eventyret varede. De deler såvel glæder som bekymringer og sorger, afsavnet fra familien og Danmark og mødet med de fremmede kulturer med læseren. Uddrag fra bogen: Vi oplevede på denne tur mere tid til fordybelse og megen samtale os to imellem. Vi havde det rigtig godt sammen, og der lød ikke ét knoppet ord undervejs. Medvirkende hertil var nok den kendsgerning, at det at sejle et sejlskib med kun to ombord over oceanet i den grad krævede samarbejde, hjælpsomhed, tolerance, positiv attitude og at være der for den anden hele døgnet rundt. Det hjalp ikke at sætte sig i et hjørne og have medlidenhed med sig selv, heller ikke selvom man dødtræt var blevet vækket for anden gang under den hårdt tiltrængte korte nattesøvn, fordi vagthavende havde brug for en hjælpende hånd. Den sidste morgen på søen var det en stor, stor oplevelse at se Antigua dukke frem af disen. Vi blev begge lidt våde i øjenkrogen, da vi for første gang i næsten tre uger skiftede den blå farve ud med den grønne. Efter den lange isolation på havet føltes glæden ved landkending ubeskrivelig stor. Rutekort og illustreret. Forfatterne: Inger Marie er født i Horne i 1949 og uddannet defektrice. Per er født i Middelfart i 1944 og uddannet kommis. Interessen for sejlads blev vakt af gode venner, og i årene frem til 1995 lejede de sejlskibe i sommerferien, lige som mange weekender blev tilbragt på havet med sejlervenner. I 1993 flyttede familien til Haderslev for at udnytte de bedre sejladsmuligheder på Jyllands østkyst. I 1995 købte de MALTE I og i de følgende år blev al fritid tilbragt på havet. MALTE II blev købt Juleaftensdag 2002. Herefter tog forberedelserne rigtig fat, og straks efter Pers pensionering i juni 2004 startede langfarten først med prøvesejladser rundt i Danmark og endelig med afgang fra Thyborøn 19. juli 2004. I dag i 2010 bor Inger Marie og Per i Årøsund øst for Haderslev. Fra deres hus har de udsigt til "Malte III", en Bianca 27, der ligger i Årøsund Marina.