Mål for Gladsaxe skole - at skabe sko
Tilføj til ønskeliste
Wenche Fogsgaard (forfatter), Claus Møller (forfatter), Birgitte Schwaner (forfatter), Talita Heinel (forfatter), Tina Pryds (forfatter)

Mål for Gladsaxe skole - at skabe skole for børn (Kognition & Pædagogik #9) e-bog

DKK 48
(0)
Et bevidst valg om at skifte fokus fra undervisning til elevernes trivsel og læringsprocesser gav anledning til en række forandringer på Gladsaxe Skole for godt et år siden. Ikke bare havde det konsekvenser for det, der skete i klasserummet. Skemaet med lektioner og frikvarterer, som vi kender det, forsvandt, og skolens personale træner kontinuerligt i at stille spørgsmålet: Hvordan gavner det, jeg gør, elevernes læring? Kernebegreberne er indre motivation, ressourcer, differentieret læring, ...
DKK 48
Forfattere Wenche Fogsgaard (forfatter), Claus Møller (forfatter), Birgitte Schwaner (forfatter), Talita Heinel (forfatter), Tina Pryds (forfatter)
Udgivet 28 marts 2014
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Kognition & Pædagogik
Nummer i serie 9
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771850727
Et bevidst valg om at skifte fokus fra undervisning til elevernes trivsel og læringsprocesser gav anledning til en række forandringer på Gladsaxe Skole for godt et år siden. Ikke bare havde det konsekvenser for det, der skete i klasserummet. Skemaet med lektioner og frikvarterer, som vi kender det, forsvandt, og skolens personale træner kontinuerligt i at stille spørgsmålet: Hvordan gavner det, jeg gør, elevernes læring? Kernebegreberne er indre motivation, ressourcer, differentieret læring, bevægelse, digitalisering og at gøre det, der giver mening.