Med alle midler/Fyrre... og forelsket
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lynne Graham (forfatter), Claire Baxter (forfatter)

Med alle midler/Fyrre... og forelsket! (Julia) e-bog

DKK 80
(0)
Med alle midler En ulykke kommer sjældent alene. 
Den snarrådige, italienske milliardær Dante Leonetti er mildest talt skeptisk over sin mors nye assistent og vil gøre sit bedste for at få smidt hende på porten. Hvad kunne denne smukke, intelligente kvinde ville have med hans familie at gøre, hvis ikke det var for deres enorme formue?  Topaz (Topsy) Marshalls søgen efter sin far har bragt hende ind i Dantes verden, og hun får nu en uønsket smagsprøve på Leonettis brutale omdømme. Vel...
DKK 80
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lynne Graham (forfatter), Claire Baxter (forfatter)
Forlag Harlequin
Udgivet 1 september 2015
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Serie Julia
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9789150785555
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Med alle midler En ulykke kommer sjældent alene. 
Den snarrådige, italienske milliardær Dante Leonetti er mildest talt skeptisk over sin mors nye assistent og vil gøre sit bedste for at få smidt hende på porten. Hvad kunne denne smukke, intelligente kvinde ville have med hans familie at gøre, hvis ikke det var for deres enorme formue?  Topaz (Topsy) Marshalls søgen efter sin far har bragt hende ind i Dantes verden, og hun får nu en uønsket smagsprøve på Leonettis brutale omdømme. Vel vidende at Dante tror, at hun er en gold-digger, bliver hun blæst omkuld, da han skruer op for sin legendariske charme. Dante er fast besluttet på at forføre sandheden fra hendes læber, og Topsy må gøre alt i sin magt for at modstå ham.
   Fyrre... og forelsket! Tænk engang! Her sidder jeg ved Côte d’Azur og lærer fransk, af den mest fantastiske mand! Jacques får mig til at føle mig ung, sexet og helt speciel - han viser mig hele kysten fra Nice til Monaco. Jeg føler mig som en superstjerne, ikke som en træt gammel mor og det er en følelse, jeg ikke vil bytte for noget i denne verden! Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvad jeg skal tage på, når vi skal på vores første rigtige date. Wow! Måske passer det, hvad man siger: at livet først rigtigt begynder omkring de fyrre ...?