Mennesket er en Ø (e-bog) af Sangerin
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Mennesket er en Ø e-bog

DKK 107
(0)
Hvad ville Søren Kierkegaard have været optaget af, hvis han levede i dag? Han ville selvfølgelig have været optaget af kroppen, af sundhed og helse, af sex og seksualitet, af tatoveringer og piercinger, af forbrug og misbrug, af mærkevarer og masseturisme, af kærlighed og karriere – altså alt det, som vi har gang i, er optaget af eller ligger under for, i forsøget på at skabe os en identitet. Mennesket er en Ø, der består af 191 kontrafaktiske skæbnefortællinger inspireret af Kierkegaard, ...
DKK 107
Undertitel Skæbnefortællinger inspireret af Kierkegaard
Forfattere Sangerinden og den Søvnløse (forfatter), None Sangerinden (forfatter), None Den Søvnløse (forfatter), Karen Ringsmose (redaktør), Povl Götke (redaktør)
Forlag SMSpress
Udgivet 4 april 2016
Længde 259 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793238060
Hvad ville Søren Kierkegaard have været optaget af, hvis han levede i dag? Han ville selvfølgelig have været optaget af kroppen, af sundhed og helse, af sex og seksualitet, af tatoveringer og piercinger, af forbrug og misbrug, af mærkevarer og masseturisme, af kærlighed og karriere – altså alt det, som vi har gang i, er optaget af eller ligger under for, i forsøget på at skabe os en identitet. Mennesket er en Ø, der består af 191 kontrafaktiske skæbnefortællinger inspireret af Kierkegaard, trækker Kierkegaard ind i en helt aktuel og vedkommende kontekst. Skæbnefortællingerne sætter identitetsdannelsen i spil og giver anledning til refleksion over det liv, vi på godt og ondt lever hver for sig og med hinanden.