Menneskets afstamning og parringsvalg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Charles Darwin (forfatter)

Menneskets afstamning og parringsvalget e-bog

DKK 125
(0)
Moderniseret udgave af J.P. Jacobsens oversættelse af Menneskets afstamning og parringsvalget fra 1875. Den engelske naturhistoriker Charles Darwin (1809-82) udgav i 1871 Menneskets afstamning og parringsvalget (Descent of Man and Selection in Relation to Sex). Menneskets afstamning blev oversat til dansk af botaniker og forfatter J.P. Jacobsen (1847-85). Værket udkom hos Gyldendal som 13 hæfter fra oktober 1874 til november 1875, og siden udgivet som samlet værk. Dette værk er nu bearbejdet...
DKK 125
Undertitel Moderniseret udgave
Forfattere Charles Darwin (forfatter), J.P. Jacobsen (oversætter), J.P. Jacobsen (redaktør), Anna Aïssa (redaktør), Lotte Langer (redaktør), Steffen Sørensen (redaktør)
Udgivet 7 juli 2015
Længde 486 sider
Genrer Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799120888
Moderniseret udgave af J.P. Jacobsens oversættelse af Menneskets afstamning og parringsvalget fra 1875. Den engelske naturhistoriker Charles Darwin (1809-82) udgav i 1871 Menneskets afstamning og parringsvalget (Descent of Man and Selection in Relation to Sex). Menneskets afstamning blev oversat til dansk af botaniker og forfatter J.P. Jacobsen (1847-85). Værket udkom hos Gyldendal som 13 hæfter fra oktober 1874 til november 1875, og siden udgivet som samlet værk. Dette værk er nu bearbejdet og moderniseret: Bearbejdningen er foretaget nænsomt ift. tonen i teksten, og der er taget hensyn til tiden og sammenhængen, den oprindeligt er skrevet i. Således er der ikke ændret i begreber, der i nutidig sammenhæng kan betragtes som politisk ukorrekte eller anstødelige, ligesom ikke alle faglige begreber, der måtte have ændret sig frem til i dag, er ændret. Fokus har været at gøre teksten mere læsevenlig for en nutidig læser. Bogen er en rejse i dyrenes, menneskets og datidens videnskabelige verden og kultur. Et indblik i Charles Darwins imponerende og enorme arbejde og kamp for sin videnskab. Fascinerende, tankevækkende, morsom og oplysende læsning, der forhåbentlig nu vil kunne læses af mange flere danskere.