Metafiktion (e-bog) af Gorm Larsen, A
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Gorm Larsen (forfatter), Anker Gemzøe (forfatter), John Thobo-Carlsen (forfatter), Per Krogh Hansen (forfatter), Peter Stein Larsen (forfatter), Nina Møller Andersen (forfatter), Claus K. Kristiansen (forfatter), Ove Christensen (forfatter), Britta Timm Knudsen (forfatter)

Metafiktion (Modernismestudier #1) e-bog

DKK 115
(0)
‘Metafiktion’ er betegnelsen for den type af skønlitteratur, film og drama, som selv gør opmærksom på, at det, der fortælles, ikke er virkeligt, men netop noget digtet, noget man forestiller sig. Det fiktive i kunstværket bliver ikke skjult, men påvises og diskuteres i kunstværket selv. Metafiktion er en undersøgelse af forholdet mellem digt og virkelighed. Metafiktion giver som den første danske bog om emnet en bred historisk og teoretisk belysning af dette interessante fænomen. Bogen ind...
DKK 115
Undertitel Selvrefleksionens retorik i moderne litteratur, teater, film og sprog
Forfattere Gorm Larsen (forfatter), Anker Gemzøe (forfatter), John Thobo-Carlsen (forfatter), Per Krogh Hansen (forfatter), Peter Stein Larsen (forfatter), Nina Møller Andersen (forfatter), Claus K. Kristiansen (forfatter), Ove Christensen (forfatter), Britta Timm Knudsen (forfatter), Anker Gemzøe (redaktør), Britta Timm Knudsen (redaktør), Gorm Larsen (redaktør)
Udgivet 1 oktober 2001
Længde 276 sider
Genrer Litteraturvidenskab, Faglitteratur
Serie Modernismestudier
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788773324202
‘Metafiktion’ er betegnelsen for den type af skønlitteratur, film og drama, som selv gør opmærksom på, at det, der fortælles, ikke er virkeligt, men netop noget digtet, noget man forestiller sig. Det fiktive i kunstværket bliver ikke skjult, men påvises og diskuteres i kunstværket selv. Metafiktion er en undersøgelse af forholdet mellem digt og virkelighed. Metafiktion giver som den første danske bog om emnet en bred historisk og teoretisk belysning af dette interessante fænomen. Bogen indeholder endvidere en række konkrete analyser af prosa og lyrik, film og teater, hvori metafiktionstræk spiller en stor rolle.