Min bedste vens baby (e-bog) af Lisa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lisa Plumley (forfatter)

Min bedste vens baby (Juvelen #6) e-bog

DKK 106
(0)
Chloe Carmichael har for længe siden svoret, at hun kun vil gifte sig af kærlighed. Den kendsgerning, at hun uventet venter sig, ændrer ingenting. Især ikke da den kommende far er hendes bedste ven, Nick Steadman, som ikke kan huske noget fra deres fabelagtige, men flygtige, lidenskabelige nat. Først da hendes tilstand bliver åbenlys for enhver, fortæller Chloe Nick sandheden. Eller en form for sandhed. Hvordan kan en fornuftig kvinde som Chloe blive gravid med en "elsk-dem-og-forlad-dem" ma...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lisa Plumley (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz-Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 1 september 2017
Længde 175 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665107
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Chloe Carmichael har for længe siden svoret, at hun kun vil gifte sig af kærlighed. Den kendsgerning, at hun uventet venter sig, ændrer ingenting. Især ikke da den kommende far er hendes bedste ven, Nick Steadman, som ikke kan huske noget fra deres fabelagtige, men flygtige, lidenskabelige nat. Først da hendes tilstand bliver åbenlys for enhver, fortæller Chloe Nick sandheden. Eller en form for sandhed. Hvordan kan en fornuftig kvinde som Chloe blive gravid med en "elsk-dem-og-forlad-dem" marinesoldat? Nick sætter sig for at finde fyren og få ham til at gifte sig med Chloe. Det er da det mindste en god ven kan gøre. For pokker, hvis hun ikke var vild med den mystiske, forsvundne fremmede, kunne Nick være fristet til at forvandle sin bedste ven til sin brud! Den amerikanske romanceforfatteren og ophavskvinden til mindst tre dusin bestsellere, Lisa Plumley, er blevet oversat flere sprog. Hendes arbejde omfatter nutidige romancer, historiske romancer, paranormale romancer og en række historier i romanceantologier. Kærlighed. Romantik. Lidenskab. Er du til det helt store sus, så er romanserien Juvelen lige noget for dig. Kom hele verden rundt og lad dig rive med i livets store dramaer og forelskelser!