Min mor plejede at sige (e-bog) af Lo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lori Nelson Spielman (forfatter), Lori Spielman (forfatter)

Min mor plejede at sige e-bog

DKK 158
(0)
Erika Blair er en succesfuld ejendomsmægler i New York, hun har det hele med sin solide karriere og to smukke døtre. Men hendes liv tager en uventet drejning, da datteren Kristen dør i en togulykke. Erika bliver ramt af en følelse af dyb skyld: Hun skulle have kørt begge sine døtre til universitetet, men aflyste, fordi hun skulle fremvise endnu en ejendom i millionklassen. Den overlevende datter, Annie, tackler sorgen på sin egen måde: Hun er overbevist om, at der er sket en forveksling, og ...
DKK 158
DKK 148
Forfattere Lori Nelson Spielman (forfatter), Lori Spielman (forfatter), Betty Frank Simonsen (oversætter), Nana Baaner Klitgaard (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 13 juni 2018
Længde 317 sider
Genrer Familie og Sundhed, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772007267
Erika Blair er en succesfuld ejendomsmægler i New York, hun har det hele med sin solide karriere og to smukke døtre. Men hendes liv tager en uventet drejning, da datteren Kristen dør i en togulykke. Erika bliver ramt af en følelse af dyb skyld: Hun skulle have kørt begge sine døtre til universitetet, men aflyste, fordi hun skulle fremvise endnu en ejendom i millionklassen. Den overlevende datter, Annie, tackler sorgen på sin egen måde: Hun er overbevist om, at der er sket en forveksling, og at Kristen stadig er i live. Erikas skyldfølelse og Annies benægtelse får mor og datter til at glide væk fra hinanden, isoleret i hver sin elendighed. Så modtager Erika en mystisk anonym e-mail: ”Find den savnede fred.” Det er et citat fra de scrapbøger, hun har givet til døtrene, og som er fyldt med visdomsord fra Erikas egen mor og bedstemor. Kan beskeden være fra Kristen? Eller er det Annies desperate forsøg på at trænge igennem til sin mor? E-mailen bliver den første i en række, der leder Erikas opmærksomhed mod Mackinac Island, hvor hun tilbragte en ulykkelige barndom efter sin mors mystiske død. Men det er kun ved at genopleve sin egen komplicerede fortid, at hun kan genfinde sine døtre. Erika må samle mod til at rejse hjem til Mackinac, ellers risikerer hun at miste dem begge for altid. En roman om muligheden for ikke blot at overleve katastrofen, men at fortsætte med at leve livet efter dens hærgen. Om en mors forsøg på at hele sine nære relationer og finde livsglæde efter sin datters alt for tidlige død.