Min mund er lukket (e-bog) af Eva Mar
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Eva Maria Fredensborg (forfatter)

Min mund er lukket e-bog

DKK 76 Normal pris: DKK 84Du sparer: 10 %
(1)
Min mund er lukket er en fortsættelse af Eva Maria Fredensborgs første krimi, Én gang morder, men de to bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Var det ensomhed, der drev en kvindelig oversætter til at tage sit eget liv, eller var der bogstavelig talt nogen, der førte hendes hånd? En besynderlig post-it på køleskabet, en genbo, der kommer på besøg tidligt om morgenen, og et armbånd, der slet ikke passer til kittelkjolen og de afklippede gummistøvler. Asta Qvist er overbevist om, at Hannah Lu...
DKK 76 Normal pris: DKK 84Du sparer: 10 %
DKK 76 Normal pris: DKK 84Du sparer: 10 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Eva Maria Fredensborg (forfatter)
Udgivet 1 september 2014
Længde 349 sider
Genrer Krimier, Krimier
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740019551
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 129 kr./md

Læs mere her

Min mund er lukket er en fortsættelse af Eva Maria Fredensborgs første krimi, Én gang morder, men de to bøger kan læses uafhængigt af hinanden. Var det ensomhed, der drev en kvindelig oversætter til at tage sit eget liv, eller var der bogstavelig talt nogen, der førte hendes hånd? En besynderlig post-it på køleskabet, en genbo, der kommer på besøg tidligt om morgenen, og et armbånd, der slet ikke passer til kittelkjolen og de afklippede gummistøvler. Asta Qvist er overbevist om, at Hannah Lundgreen ikke begik selvmord, og da Robert Strand bliver koblet på sagen, viser det sig, at Asta har haft god grund til at tvivle på politiets konklusioner. Eva Maria Fredensborg er født 1969 i Härnösand, Sverige, og har arbejdet som strategisk planner i reklamebranchen. Hun er en af Danmarks mest succesfulde selvudgivere. Hun udgav således selv sine to første romaner, Én gang morder (2013) og Min mund er lukket (2014). Efter at have oplevet overvældende succes på egen hånd, skiftede hun i 2014 til Politikens Forlag, hvor I blinde, tredje og sidste bind i serien om Robert Strands opklaringsenhed, udkom samme år.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Minus blod - plus spænding

Eva Fredensborg holder læseren hen i spænding, og alle de gæt man måtte have, viser sig at være forkerte. Hun behandler desuden sproget skarpt og dygtigt, og alt i alt er det en både spændende og behagelig oplevelse at læse Fredensborgs bøger. Ikke kun Min mund er lukket, men alle tre i serien.