Mirakelmanden (e-bog) af Julie Hastru
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Julie Hastrup (forfatter)

Mirakelmanden (Rebekka Holm krimi #6) e-bog

DKK 90 Dagens pris
(2)
Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt. Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egent...
DKK 90 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Julie Hastrup (forfatter)
Udgivet 30 marts 2017
Længde 368 sider
Genrer Krimier
Serie Rebekka Holm krimi
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740037746
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt. Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab hemmelig, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham. Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net … Mirakelmanden er sjette selvstændige bind i serien om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Mirakelmanden

Meget kompliceret historie, der springer frem og tilbage i tid. En krimi behøver ikke at være særligt realistisk, og dens utrolighed vil jeg slet ikke klage over - faktisk er det det bedste ved denne bog. Men desværre er sproget ret klumpet. Man får ikke en god sproglig læseoplevelse. Og det har jeg brug for med en krimi.