Mit dobbeltliv (e-bog) af Jeppe Faciu
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jeppe Facius (forfatter), Anders-Peter Mathiasen (forfatter), Miki Mistrati (forfatter), Thomas Stokholm (forfatter)

Mit dobbeltliv e-bog

DKK 135
(0)
Hans liv har på alle måder været usædvanligt. Han har deltaget i to rockerkrige med sprængstoffer, maskinpistoler og panserværnsraketter. Først som medlem af den berygtede rockergruppe Hells Angels. Senere som politiets hemmelige agent. Og han har lagt navn til sagen, der blev en af de seneste års mest opsigtsvækkende skandaler i Danmark. Men hvem er Dan Lynge? I en ærlig, direkte og usentimental selvbiografi fortæller den tidligere rocker og politimeddeler om sin opvækst som fodboldspillend...
DKK 135
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jeppe Facius (forfatter), Anders-Peter Mathiasen (forfatter), Miki Mistrati (forfatter), Thomas Stokholm (forfatter)
Forlag People'sPress
Udgivet 13 marts 2012
Længde 240 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771088366
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hans liv har på alle måder været usædvanligt. Han har deltaget i to rockerkrige med sprængstoffer, maskinpistoler og panserværnsraketter. Først som medlem af den berygtede rockergruppe Hells Angels. Senere som politiets hemmelige agent. Og han har lagt navn til sagen, der blev en af de seneste års mest opsigtsvækkende skandaler i Danmark. Men hvem er Dan Lynge? I en ærlig, direkte og usentimental selvbiografi fortæller den tidligere rocker og politimeddeler om sin opvækst som fodboldspillende enebarn på den københavnske vestegn. Om fascinationen af motorcykler, der førte ham ind i 1970’ernes spirende rockermiljø. Om mødet med vilde engle, hurtige damer og korrupte politibetjente. Om våbensmugling, attentater og drabsforsøg. Dan Lynge-kommission afleverede i september 2006 sin officielle beretning efter tre års undersøgelse af sagen. Deres rapport afslører store fejl i systemet, men frikender alle involverede for ansvar. Kommissionens arbejde er sjusket, enøjet og skandaløst dårligt, konkluderer de fire journalister, der i 2004 modtog Cavlingprisen for deres afsløring af sagen, i denne opdaterede og endelige version af Dan Lynges biografi.