Mit store held (e-bog) af Amy Lanz
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Amy Lanz (forfatter)

Mit store held (Juvelen #5) e-bog

DKK 106
(0)
New Yorker-dj’en Frankie Nottingham skulle aldrig have indgået sådan et dristigt væddemål: at hendes hold kunne slå hans hold. Det kunne de nemlig ikke, og nu var Frankie nødt til at tilbringe en aften sammen med sydstats-dj’en Sam McAlister. Den fyr var bare noget af det mest selvglade, drilagtige og uforbederlige på denne jord. Og så var han oven i købet så irriterende sexet, at det ikke var til at holde ud. Han var også hendes eksforlovede, og det skulle han blive ved med at være! Han h...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Amy Lanz (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Ukendt Ukendt (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 20 oktober 2016
Længde 175 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665091
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

New Yorker-dj’en Frankie Nottingham skulle aldrig have indgået sådan et dristigt væddemål: at hendes hold kunne slå hans hold. Det kunne de nemlig ikke, og nu var Frankie nødt til at tilbringe en aften sammen med sydstats-dj’en Sam McAlister. Den fyr var bare noget af det mest selvglade, drilagtige og uforbederlige på denne jord. Og så var han oven i købet så irriterende sexet, at det ikke var til at holde ud. Han var også hendes eksforlovede, og det skulle han blive ved med at være! Han havde været en stor idiot, da han lod denne humørfyldte, rødhårede skønhed forsvinde ud af sit liv en gang. Men Sam McAlister begik aldrig samme fejl to gange! De havde måske kun en nat sammen, men en nat kan være meget lang tid.