Mønstre i interpersonelle interaktion
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Karl Tomm (forfatter), Sally St. George (forfatter), Dan Wulff (forfatter), Tom Strong m.fl. (forfatter)

Mønstre i interpersonelle interaktioner e-bog

DKK 159
(0)
Karl Tomm, canadisk professor i psykiatri, har igennem to årtier sammen med sine kolleger ved familieterapicentret i Calgary udviklet en systemisk tilgang til at forstå og arbejde med familier. Deres solide erfaringsbaserede arbejde præsenteres med denne bog for første gang på dansk. For at finde alternativer til de fremherskende individfokuserede terapeutiske forståelser og diagnoser har de udviklet et begrebsapparat og en praksis, der fokuserer på interpersonelle interaktionsmønstre – hvor...
DKK 159
Undertitel Relationel forståelse og terapeutisk forandring
Forfattere Karl Tomm (forfatter), Sally St. George (forfatter), Dan Wulff (forfatter), Tom Strong m.fl. (forfatter), Ole Lindegård Henriksen (oversætter), Karl Tomm m.fl. (redaktør)
Udgivet 27 april 2015
Længde 352 sider
Genrer Medicin, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788792542847
Karl Tomm, canadisk professor i psykiatri, har igennem to årtier sammen med sine kolleger ved familieterapicentret i Calgary udviklet en systemisk tilgang til at forstå og arbejde med familier. Deres solide erfaringsbaserede arbejde præsenteres med denne bog for første gang på dansk. For at finde alternativer til de fremherskende individfokuserede terapeutiske forståelser og diagnoser har de udviklet et begrebsapparat og en praksis, der fokuserer på interpersonelle interaktionsmønstre – hvordan de genkendes, opstår og vedligeholdes, og hvordan man igennem samtale kan ændre dem. Tilgangen er inspireret af konstruktionistiske og kollaborative traditioner. Bogen argumenterer for, at terapeuter må fastholde, at de er aktive deltagere i de familiesystemer, de arbejder med, og derfor må medtænke eget sprog, køn, etnicitet og de større kulturelle og sociale mønstre, som samtalen er indlejret i og påvirket af. Dette er en grundbog i relationel lydhørhed og samtale, der levende og konkret beskriver metodens begreber, praksis og hvordan den læres. Henvender sig til alle relationelle praktikere, der arbejder med at fremme familiers, gruppers og organisationers velbefindende.