Mord 2.0 (e-bog) af Karsten Bengtsson
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Karsten Bengtsson (forfatter)

Mord 2.0 e-bog

DKK 49
(1)
En ung litteraturstuderende, Kirsten Blomsted, findes myrdet i sin lejlighed på Østerbro. Opklaringsarbejdet har tråde ind i online-verdenen, idet den myrdede var aktiv på det grafisk avancerede datingsite Life 2.0 (hvor cybersex er muligt!). Her har hun indledt et forhold til en person, der kalder sig for ”Goethe”. I Life 2.0 er ingen imidlertid dem, de giver sig ud for at være - og slet ikke dem, de er i virkeligheden. Men - når alt kommer til alt - hvem er vi så i virkeligheden? Denne filo...
DKK 49
Forfattere Karsten Bengtsson (forfatter)
Udgivet 29 oktober 2015
Genrer Romantik, Romantik og Erotik, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740442328
En ung litteraturstuderende, Kirsten Blomsted, findes myrdet i sin lejlighed på Østerbro. Opklaringsarbejdet har tråde ind i online-verdenen, idet den myrdede var aktiv på det grafisk avancerede datingsite Life 2.0 (hvor cybersex er muligt!). Her har hun indledt et forhold til en person, der kalder sig for ”Goethe”. I Life 2.0 er ingen imidlertid dem, de giver sig ud for at være - og slet ikke dem, de er i virkeligheden. Men - når alt kommer til alt - hvem er vi så i virkeligheden? Denne filosofiske gåde forsøger kriminalkommissær Kurt Wisom at løse. Undervejs i opklaringsarbejdet møder Wisom en gal virtuel hund ved navn Mefisto, en nudist i cyberspace, Nude56, samt to nye kollegaer - den arabiske tolk Kamal, samt den unge repræsentant for det sociale medie Come2Me, Liv Henderson. Opklaringsarbejdet bliver - i bogstaveligste forstand - et kapløb med tiden. Men de store spørgsmål er og bliver: Hvem er ”Goethe”? Og - frem for alt - hvem myrdede Kirsten Blomsted?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fra lektørudtalelsen:

”(Bogen er) for både krimifans og spilinteresserede, (...) den anderledes tilgang med to eller flere niveauer og den meget originale og overraskende slutning gør den interessant. Jeg har aldrig læst noget tilsvarende.”