Mord i dit hjem - krimier fra forfatt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dorthe Annette Hansen (forfatter), Rune Stefansson (forfatter), Thomas Aagaard Skovmand (forfatter), Henrik Brun (forfatter), Stephanie Gaarde Caruana (forfatter), Jakob Melander (forfatter), Pernielle Sejr (forfatter)

Mord i dit hjem - krimier fra forfatternes egne boliger e-bog

DKK 158
(0)
Mord i dit hjem er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid ... Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte. Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fund...
DKK 158
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Dorthe Annette Hansen (forfatter), Rune Stefansson (forfatter), Thomas Aagaard Skovmand (forfatter), Henrik Brun (forfatter), Stephanie Gaarde Caruana (forfatter), Jakob Melander (forfatter), Pernielle Sejr (forfatter)
Udgivet 20 april 2017
Længde 214 sider
Genrer Noveller, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711720752
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mord i dit hjem er en samling krimifortællinger med et benspænd. De SKULLE nemlig foregå i forfatternes egne hjem. Det sted, de fleste – forfattere inklusive – forbinder med noget ufarligt. Sådan er det bare ikke altid ... Jakob Melander inviterer ind i privaten – overført forstået som bøgernes verden, antikvariatet og sikringen i Hovedstadsområdet – til en uheldsvanger historie om et hamskifte. Henrik Brun fortæller om en mand, der var panisk bange for ilden, men som alligevel bliver fundet brændt i et af sommerhusene ved Blokhus. Stephanie Caruana tager os med ind i en lejlighed på Amager, hvor en forfatter uden inspiration har bloddryppende drømme. Dorthe Annette Hansen lader en forfulgt journalist vende tilbage til sit fødested på Nykøbing Falster, hvor en uhyggelig hemmelighed spøger på loftet. Pernille Boelskov holder os fanget i et hus på Bornholm, hvor et mord bliver begået, mens en snestorm holder pårørende og en efter-forsker fanget inden døre. Thomas Aagaard Skovmand fortæller om Bergstrand, Københavneren i Vejle, der en søvnløs nat opdager en udspekuleret hemmelig-hed om den ellers så harmløse Jensen med de jordkolde øl. Rune Stefansson tager os med ind i hans treværelses lejlighed i svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Pludselig flækker et natskrig stilheden.