Mord på din ferie (e-bog) af Robert Z
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Robert Zola Christensen (forfatter), Lotte Petri (forfatter), Lone Theils (forfatter), Arne Woythal (forfatter), Eva Marie Fredensborg (forfatter), Eva Maria Fredensborg (forfatter), Kim Juul (forfatter), Mari Bacquin (forfatter)

Mord på din ferie (Mord med benspænd #3) e-bog

DKK 117
(0)
KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE. Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og … MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle fo...
DKK 117
Forfattere Robert Zola Christensen (forfatter), Lotte Petri (forfatter), Lone Theils (forfatter), Arne Woythal (forfatter), Eva Marie Fredensborg (forfatter), Eva Maria Fredensborg (forfatter), Kim Juul (forfatter), Mari Bacquin (forfatter), Rasmus Lund Nielsen (redaktør)
Forlag Byens Forlag
Udgivet 12 oktober 2017
Længde 196 sider
Genrer Krimier, Krimier
Serie Mord med benspænd
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793628083
KOM PÅ FERIE MED KRIMIFORFATTERE. Med ud i det danske sommerland, hvor der er garanteret sol, sommer og … MORD. Kom med i sommerhus og i Sommerland Sjælland. Til koncert på Gæstgiveren på Bornholm. På Stranden. Ind til hovedstaden og rundt i resten af Danmark. Alle stederne gemmer på en makaber hemmelighed, der venter på at blive opklaret. MORD PÅ DIN FERIE er tredje bog i en serie, hvor krimiforfattere skriver med afsæt i et på forhånd planlagt benspænd. Den her gang at novellen skulle foregå på et feriested i Danmark. KRIMIFORTÆLLINGER AF: Einar & Berg, Lotte Petri, Lone Theils, Kim Juul, Eva Maria Fredensborg og Arne Woythal.