Mørket kalder (e-bog) af Michael Katz
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Michael Katz Krefeld (forfatter)

Mørket kalder e-bog

DKK 158
(1)
En højspændt thriller om overgreb på kvinder og om selvtægt. Ny selvstændig krimi af Michael Katz Krefeld med den kvindelige politikommissær Cecilie Mars i hovedrollen. Efter et brutalt overfald på en ung pige ønsker politikommissær Cecilie Mars at skabe retfærdighed, der hvor loven ikke længere slår til. Men snart får hendes handlinger uforudsigelige konsekvenser. Mørket kalder er en højspændt thriller om overgreb på kvinder, selvtægt og myndighedernes afmagt. En storbykrimi der kommer ind ...
DKK 158
Forfattere Michael Katz Krefeld (forfatter), Anne Christine Andersen (redaktør)
Udgivet 23 november 2018
Længde 400 sider
Genrer Thriller og Spænding, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711910320
En højspændt thriller om overgreb på kvinder og om selvtægt. Ny selvstændig krimi af Michael Katz Krefeld med den kvindelige politikommissær Cecilie Mars i hovedrollen. Efter et brutalt overfald på en ung pige ønsker politikommissær Cecilie Mars at skabe retfærdighed, der hvor loven ikke længere slår til. Men snart får hendes handlinger uforudsigelige konsekvenser. Mørket kalder er en højspændt thriller om overgreb på kvinder, selvtægt og myndighedernes afmagt. En storbykrimi der kommer ind i sjælens mørkeste afkroge.  Michael Katz Krefeld er de danske krimilæseres yndlingsforfatter - Han vandt Krimimessens publikumspris i 2018 og Martha-prisen i 2016.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fejl og Mangler

Jeg tror jeg har læst stort set alt af Katz Krefeld, men her er der alvorlige fejl og mangler.. enhver som har læst mere end 2 moderne krimier i sit liv ved, at fx positionering ved mobiltelefoner på gerningsstedet.. hvem var på pletten da mordet foregik ? Alligevel lader forfatteren morderen plapre løs i sin mobil på flere mordsteder, med sms og taletrafik frem og tilbage, og uden at politiet undersøger dette.. Dem som kan huske noget så oldnordisk som "rejseholdet" ved at det var det første man gjorde på et gerningssted, at undersøge teleoplysninger. Det gør desværre resten af historien utroværdig og det virker derfor som venstrehpånds arbejde og gør nok at Krefeld ikke får den store succes i udlandet på basis af netop denne bog. Jeg har været glade for de andre, men det begynder at blive lidt lemfældigt.. Jeg skal se en anmeldelse på den næste bog fra ham før jeg køber den.. Det er en "ommer" ..