Mørkt fald (e-bog) af Nevada Barr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Nevada Barr (forfatter)

Mørkt fald (En Anna Pigeon-krimi #6) e-bog

DKK 68
(1)
Ranger i National Park Service, Anna Pigeon, tvinges med på en redningsaktion ned i det altfortærende hulesystem, Lachuguilla, dybt under New Mexicos ørken. Hendes ven og kollega, Frieda Dierkz, der under en kortlægningsekspedition i hulen har været udsat for en ulykke, har brug for Annas hjælp. Anna må overvinde sin angst og begive sig to hundrede meter ned i den uoverskuelige og klaustrofobiske labyrint. Det bliver en rejse ned i et altomsluttende mørke, og et møde med en både smuk og skr...
DKK 68
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Nevada Barr (forfatter), Erik Juul Clausen (oversætter)
Udgivet 21 juni 2013
Længde 350 sider
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Serie En Anna Pigeon-krimi
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771283006
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Ranger i National Park Service, Anna Pigeon, tvinges med på en redningsaktion ned i det altfortærende hulesystem, Lachuguilla, dybt under New Mexicos ørken. Hendes ven og kollega, Frieda Dierkz, der under en kortlægningsekspedition i hulen har været udsat for en ulykke, har brug for Annas hjælp. Anna må overvinde sin angst og begive sig to hundrede meter ned i den uoverskuelige og klaustrofobiske labyrint. Det bliver en rejse ned i et altomsluttende mørke, og et møde med en både smuk og skræmmende verden.
 En verden, der rummer navne som Razor Blade Run, Tinker’s Hell og Wormhole. Da hun endelig når frem til sin veninde er det blot for at høre hende sige “Det var ikke en ulykke …”