Mr. Harrisons bekendelser (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Elizabeth Gaskell (forfatter)

Mr. Harrisons bekendelser e-bog

DKK 52
(0)
Indhold: Mr. Harrisons bekendelser Da den unge læge kommer til den lille provinsby, vejrer byens ungmøer, pebermøer og enker morgenluft. Rygter og sladder forbinder ham med tre af dem, og han når at blive grundigt upopulær hos dem og byens sladdersøstre, før han finder den rette. Mr. Harrisons bekendelser er på mange måder et forstudie til mrs. Gaskells Cranford-fortællinger, og historien om dr. Harrison er da også indvævet i BBCs tv-udgave af Cranford.  Ved Juletid er en lille sentimental ...
DKK 52
Undertitel - tre fortællinger
Forfattere Kim N. Jensen (redaktør), Elizabeth Gaskell (forfatter), William Mariboe (oversætter)
Udgivet 19 november 2012
Længde 136 sider
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779792685
Indhold:
  • Mr. Harrisons bekendelser Da den unge læge kommer til den lille provinsby, vejrer byens ungmøer, pebermøer og enker morgenluft. Rygter og sladder forbinder ham med tre af dem, og han når at blive grundigt upopulær hos dem og byens sladdersøstre, før han finder den rette. Mr. Harrisons bekendelser er på mange måder et forstudie til mrs. Gaskells Cranford-fortællinger, og historien om dr. Harrison er da også indvævet i BBCs tv-udgave af Cranford.  
  • Ved Juletid er en lille sentimental historie om to familier, der bor side om side, men ikke nærer synderlig venlige følelser for hinanden, da mændene arbejder for to forskellige aviser med to forskellige politiske holdninger.  
  • John Middletons hjerte John er søn af en krybskytte og forbryder, og som sådan ikke velset i det pænere selskab. Da han forelsker sig i den smukke Nelly, sætter han sig for at blive et respektabelt menneske, men forhindres i det af den lokale fabriksejers søn, der også er ude efter pigen. Hans had til denne forfølger ham resten af livet.