Mumitrolden. De tre næste romaner (e-
Tilføj til ønskeliste
Tove Jansson (forfatter)

Mumitrolden. De tre næste romaner (Mumitrolden) e-bog

DKK 137
(0)
Mumifar og Mumidalen lever videre i de tre næste romaner i Tove Janssons vidunderlige romanserie fra Mumidalen. I 1950 udkom Mumirfars erindringsbog. Her afslører Mumifar, at han i virkeligheden er et hittebarn, født under helt usædvanlige stjerner og opdraget i Hemulernes strenge børnehjem. I Farlig midsommer fra 1954 rammer en mægtig flodbølge Mumidalen, og Mumifamiliens elskede hjem forsvinder i bølgerne. Et besynderligt og mystisk fartøj dukker pludselig op og redder dem. Troldvinter f...
DKK 137
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Tove Jansson (forfatter), Bodil Wille Boisen (redaktør), Marie Svendsen (oversætter), Marianne Larsen (redaktør)
Udgivet 20 maj 2010
Længde 344 sider
Genrer 3-6 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Mumitrolden
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711910917
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Mumifar og Mumidalen lever videre i de tre næste romaner i Tove Janssons vidunderlige romanserie fra Mumidalen. I 1950 udkom Mumirfars erindringsbog. Her afslører Mumifar, at han i virkeligheden er et hittebarn, født under helt usædvanlige stjerner og opdraget i Hemulernes strenge børnehjem. I Farlig midsommer fra 1954 rammer en mægtig flodbølge Mumidalen, og Mumifamiliens elskede hjem forsvinder i bølgerne. Et besynderligt og mystisk fartøj dukker pludselig op og redder dem. Troldvinter fra 1957 afslutter denne samling med historien om det år, da Mumitrolden vågnede af sin vintersøvn midt i den mørkeste vinter og bliver den første Mumitrold, der oplever vinteren. Med forord af Anders Lund Madsen, der er en stor Mumielsker og -kender.