Næste skridt i professionelle lærings
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Robert J. Marzano (forfatter), Tammy Heflebower (forfatter), Jan K. Hoegh (forfatter), Phil Warrick (forfatter), Gavin Grift (forfatter)

Næste skridt i professionelle læringsfællesskaber e-bog

DKK 399
(0)
Tag skridtet videre i arbejdet med professionelle læringsfællesskaber og transformer undervisningen og læringen med højtpræsterende kollaborative teams. Kernen i et professionelt læringsfællesskab er netværket af kollaborative teams ? de grupper af lærere, der arbejder sammen om at forbedre elevernes læring. Kollaborative teams har potentialet til at kunne transformere vigtige aspekter af undervisning og læring. I denne bog beskrives det på håndgribelig og udførlig vis, hvordan man kan udvi...
DKK 399
Undertitel kollaborative teams der transformerer skolens praksis
Forfattere Robert J. Marzano (forfatter), Tammy Heflebower (forfatter), Jan K. Hoegh (forfatter), Phil Warrick (forfatter), Gavin Grift (forfatter), Ida Højelse Svith (oversætter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 5 oktober 2016
Længde 213 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771606331
Tag skridtet videre i arbejdet med professionelle læringsfællesskaber og transformer undervisningen og læringen med højtpræsterende kollaborative teams. Kernen i et professionelt læringsfællesskab er netværket af kollaborative teams ? de grupper af lærere, der arbejder sammen om at forbedre elevernes læring. Kollaborative teams har potentialet til at kunne transformere vigtige aspekter af undervisning og læring. I denne bog beskrives det på håndgribelig og udførlig vis, hvordan man kan udvide ansvarsområderne for de kollaborative teams og gøre dem i stand til at transformere læreplanens omfang og indhold samt arten af klasserumsvurdering og dens måde at fungere på. På tilsvarende vis kan arbejdet i teamet transformere den måde, man planlægger og udfører undervisningen på, det system, lærerne udvikler sig inden for, og den måde, skolen ledes på.