Nætter i Paradis (e-bog) af Phyll Ash
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Phyll Ashworth (forfatter)

Nætter i Paradis (Juvelen #5) e-bog

DKK 55 Normal pris: DKK 106Du sparer: 48 %
(0)
Tracy Barnes har hurtigt fået lavet en samling af mindre pæne ord til beskrivelse af investeringseksperten Gregory Thompsom: Anmasende, møghamrende irriterende, raserifremkaldende, stædig og det der er værre. Og nu vil fjolset købe det Hawaii-hotel, hvor hun er vicedirektør. Det betyder, at hun er tvunget til at være høflig over for ham – selvom det ville falde både lettere og mere naturligt at hade ham. Hvorfor skal sådan et fjols også være så forrygende flot og charmerende? Det lader til...
DKK 55 Normal pris: DKK 106Du sparer: 48 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Phyll Ashworth (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Ukendt Ukendt (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 20 oktober 2016
Længde 175 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665015
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Tracy Barnes har hurtigt fået lavet en samling af mindre pæne ord til beskrivelse af investeringseksperten Gregory Thompsom: Anmasende, møghamrende irriterende, raserifremkaldende, stædig og det der er værre. Og nu vil fjolset købe det Hawaii-hotel, hvor hun er vicedirektør. Det betyder, at hun er tvunget til at være høflig over for ham – selvom det ville falde både lettere og mere naturligt at hade ham. Hvorfor skal sådan et fjols også være så forrygende flot og charmerende? Det lader til, at det er nemmere at overtage al verdens hotelkæder end at erobre den yndige, men noget reserverede og en anelse skrappe, frk. Tracy Barnes. Men når Gregory Thompsom sætter sig noget i hovedet, plejer han at få det. Og det han har sat sig i hovedet er middag, dans og en promenade i måneskin med den yndige vicedirektør. Måske er det Hawaii, måske er det fordi hun er så skrap? Gregory har ikke haft det så godt i årevis, eller begæret en kvinde så heftigt.